Dark and blury.>


Månen.

Utrolig hvor raskt det blir mørkt nå etter at vi har stilt klokka. Det mørkner allerede i halvfem-tida. Jeg liker det. Det er godt at det er mørkt ute. Hadde det ikke vært for vinden skulle jeg gått en tur nå. Jeg elsker å gå tur i mørket. Musikk på ørene, regn rennende nedover ansiktet, Sala logrende ved siden av meg. Jeg føler meg nesten usynlig, og det kan være veldig godt av og til. Det er godt å ha litt tid for seg selv. Litt alenetid.

Ting har gått litt i ett i dag. Først var jeg på sjekk hos jordmor, deretter jobbet jeg for fullt med innsendingsoppgaven. Jeg er omtrent ferdig nå, og mangler bare å ta et godt bilde til artikkelen (som kan bli vanskelig nok). Har vært på jobb også, og siden jeg kom hjem har jeg spist middag og gitt ormekur til dyrene. Det er med andre ord først nå at jeg slapper av, så nå skal jeg virkelig slappe av. Har vært litt småstressa på grunn av alt jeg bør og gjøre i det siste, men nå er det bedre. Nå er jeg kommet inn på rett kurs igjen. Jeg føler jeg har ting under kontroll. Håper dere har det fint også! >

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.