The girl with the geeky glasses.>


Ja, jeg syns det er kult å se skikkelig teit ut i blant.

Hei! I natt hadde vi besøk av Ulrik. Han var ikke invitert, men tok seg selvfølgelig godt til rette alikevel. Typisk. Det førte til at det ble både lite og dårlig søvn i natt, og dessuten tok Ulrik med seg internettet vårt når han dro også. Nettet fant ikke veien tilbake før nå nettopp, så derfor blir det sein søndagsblogging fra denne kanten. Det er helt og holdent Ulrik sin feil. Idiotiske storm/orkan. Håper vi aldri ser deg igjen. Aldri.

Ellers? Vel, jeg har lekt meg med kameraet igjen. Bare for at jeg har så lite å gjøre når nettet er borte. Fikk verken blogget eller jobbet med innsendingsoppgaven, så da kunne jeg vel liksågreit gjøre noe jeg syns er gøy. Ta bilder av meg selv. Gud, jeg bør skaffe meg en ny hobby. Kanskje jeg skal lage fotoalbum. Printe ut masse gamle bilder, sortere og lage album. Ikke bare bilder av meg selv altså, jeg mener alle slags bilder av alt og alle som er verdt å huske. Absolutt ingen dum idè, og det hadde egentlig vært ganske så koselig også. Greit å ha noe å pusle med på kjedelige søndager. Eller andre dager hvor man ikke har bedre å gjøre.

Vel, nå begynner jeg å bli trøtt her. Heldigvis kommer det ingen storm ved navn Ulrik på besøk i natt, så jeg skal nok få sove. Åja, det glemte jeg å fortelle. Ulrik tok med seg en del av verandaen vår også. Da snakker vi uhøflig besøk. Makan. Natta!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.