Månedens outfit.>

Slik er jeg altså stuck i hele mai. Vi har kommet til tredje mai, og jeg må desverre meddele at jeg allerede er litt lei. Jeg blir vel nesten halshugd, eller verre; mange vil kanskje slutte å lese bloggen min på grunn av denne uttalelsen, men jeg er lei. Jeg er ikke flink til å feste hver dag. Det er kanskje heller ikke så rart. Det skjer så mye rart på fest. I natt ble for eksempel russelua mi stjælt av en eller annen idiotisk svartruss, og jeg klarte å falle i trappa så det opererte kneet ikke lenger føles så bra og stabilt som jeg trodde det hadde blitt. Det er hardt å være russ. Det er hardt å være meg. (russelua ble heldigvis reddet av vakre, supersnille Tina Aileen!)

russedjea

I dag, på selveste lørdag, skal jeg ikke feste. Jeg orker ikke. Det er lenge igjen av mai, og om jeg skal feste hver dag nå i begynnelsen frykter jeg at russetida mi kan bli kort. I hvertfall om det fortsetter slik det har gjort, med skade og greier. Kall meg gjerne dårligruss, men det får så være. Jeg er sliten.
Hvor mye drakk du i russetida di, eller hvor mye har du planer om å drikke?

>

Del

Kommentarer

  1. november 2, 2012 / 10:47

    Fikk solokorken, for å si det sånn! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.