InWear webshop og bloggintervju.>

veskainwear

Først vil jeg bare fortelle om min nye reklame på siden av bloggen. InWear er en nettbutikk med mye fine klær. Jeg har endel klær fra InWear fra før, og jeg ble litt glad når jeg fant ut at de hadde webshop også. Du kan blant annet kjøpe denne søte veksa til 500 kr der. Den er utrolig søt, og jeg skal i allefall kjøpe den. Om du liker den eller er interessert i å se hva annet InWear har å tilby, kan du bare trykk på bildet til høyre på bloggen. Da kommer du direkte til siden deres.

Deretter vil jeg tipse om et bloggintervju med meg. Sindre er eieren av bloggen Glabladet (trykk for å komme til bloggen), og har intervjuet meg. Forøvrig en veldig interessant blogg dere bør ta en titt innom. Der kan du finne mye interessant lesestoff og mye som kan lønne seg å vite. Ta en titt!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.