Russedåp i sjokoladesaus og puffetris.>

Da er russedåpen over. Megafonen (eller hva det heter) funka ikke, og vi hadde ikke kopiert ut alt vi hadde skrevet om hverandre som begrunnet russenavnene. Likevel ble vi døpt. Vi ble sjokoladeboller som vi hadde håpet. Det var overraskende mye folk der. Jeg ble nesten litt skremt, men det gikk bra. Et par øl gjorde susen.
Slenger ut noen biler fra dåpen. Nei, det gjør jeg aldeles ikke. Ingen biler på bloggen, men et par bilder kanskje. Bilde av meg i russeklærne mine kommer senere. Egentlig vil jeg vente til i morgen, for da kommer bokstavene mine. Jeg har ikke strøket på Drea nedover låret enda, skjønner du. Buksen blir mye kulere når jeg har fått på plass Drea. Det utgjør en vesentlig forskjell.

Før.
Russenavnet
mitt ble Evil Twin. Lets'face it; russenavnet mitt ble Evil Twin på grunn av at jeg faktisk er den ondeste av meg og tvillingen min.
andreajuneogdrea

Etter.
dreaetterrussedp

Nå skal jeg stikke på russefrokost! Travelruss.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.