Vakreste Vilja

Vilja lot meg ta noen bilder av henne i dag, før hun dro hjem til pappaen. Det er jo så lenge siden jeg har gjort det! Vilja er vakrest i verden, og jeg er så stolt som har ei så fin, snill og flink datter! Det er jo morsdag i dag, og da er det jo Vilja jeg tenker på direkt – enn at jeg er så heldig å være mammaen hennes! Elsker deg, gullet! Du er best!

Del

3 Kommentarer

 1. februar 10, 2019 / 18:15

  Hun er virkelig det. Men en ting til – UTROLIG MORSOM :D

  • Drea
   Forfatter
   februar 10, 2019 / 22:24

   Haha, ja, hun er VELDIG morsom! :D

 2. februar 15, 2019 / 08:52

  Så flotte bilder, skjønner godt at du er stolt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.