Bursdagsfeiring

Her er noen bilder fra dagens bursdagsfeiring! Det er ikke hvert år man blir ti år, så jeg brukte seriøst fem hundre kroner på ballonger, haha! Vi feiret sammen med onkel Jørgen, Linda, tante Gina og Gry. Det var egentlig meningen fler skulle komme, men så ble det frafall av diverse legitime grunner, så da ble vi en liten, men fin gjeng! Jeg var litt for dårlig på å ta bilder under selve feiringa, så det ble flest bilder av Vilja og Bosse, gitt. Anyways, jeg syns det var kjempekoselig, og det er så godt å ha Vilja-helg igjen! Hun fikk blant annet walkie talkies i bursdagsgave, så i kveld har vi lekt politi i leiligheta her, og i morgen skal vi få testa dem ute og. Ja, de var det jeg som kjøpte, jeg har alltid elsket å leke politi med walkie talkie, og det har jeg nok ikke vokst helt fra, så jeg er utrolig glad for at Vilja også syns det er gøy! Anyways, nå blir det sofachill! Hugs.

Del

1 Comment

  1. Oda
    februar 9, 2019 / 21:51

    Gratulerer til Vilja :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.