Fashion-ish

nataliefashion

Her er to bilder til lysoppgaver på skolen. Vi har sikkert tatt hundre bilder (okei da, ikke så mange) i forskjellig lys. Direkte sollys, baklys, bilder med reflektor (i alle verdens farger) og… Ja. Det har blitt mange bilder. Ivrig som jeg er så vil jeg jo gjerne at bildene skal se litt bra ut og, så jeg og Natalie gikk rundt og poserte og dirigerte hverandre på Ila i hele dag. (Skal se om jeg får tak i noen av bildene Natalie tok av meg og!) Og selv om jeg ser endringer jeg ville ha gjort om det faktisk hadde vært en «ordentlig» shoot, så liker jeg bildene. Men nå skal jeg slappe av. Etter klokka ni er det nemlig ikke lov til å stresse med noe som helst. TV og Smoothie – here I come!

Del

3 Kommentarer

 1. Anonym
  september 29, 2015 / 21:02

  Så fine bilder. Du er kjempe flink! Si ifra om du trenger modell som er 162 cm LAV.
  :D Stå på videre ?

  • september 29, 2015 / 21:12

   Høyde spiller ingen rolle, tar gjerne bilder av alle typer modeller, jeg! :D Bare å sende meg en mail på fotografdrea@gmail.com om du vil ta litt bilder! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.