Black shoes

shoeeeees

Jeg trenger noen svarte sko, og sliter med å velge! Så da trenger jeg hjelp. Jeg vet jo at to av disse ikke akkurat er høstvennlige, men… Jeg liker dem så godt! De er fra Eshoes.no, så om du vil se litt mer nøye på dem, kan du gå inn der og se. Jeg heller mot de øverst til høyre. De ser dritvarme og gode ut! Jeg hater å fryse på tærne… Hvilken av disse fire liker du best?

Jeg har dessuten veldig lyst på nye tøfler nå som det går mot vinter, og jeg har en forkjærlighet for varme, fluffy tøfler som er dritmyke inni. Da er Uggs rimelig gode alternativer. Klikk her for å se et bra utvalg! Jeg elsker shopping, og jeg har seriøst alt for lite sko og klær nå, så det er på tide å ta et lite shoppe-raid! Det er ikke så dumt å sitte hjemme i sofaen og handle på nett heller, spesielt ikke når man er student og travel som jeg plutselig har blitt. Hugs!
Billede - NO

Del

4 Kommentarer

  1. oktober 1, 2015 / 17:07

    Svarte Converse. <3

    • oktober 1, 2015 / 17:38

      Hahaha, liten brag der ja! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.