LA in black & white

hollywoooodconverselasantamonicabwhankvonhell1

Gamle bilder. Eller, gamle og gamle. Fra i februar i år, da jeg og Hank von Hell var i LA, California. Jeg tok absolutt ikke nok bilder da, for det ble liksom aldri… Tid til det. Dessuten var jeg vel ikke like interessert i street photography, lys, skygger og linjer heller, som jeg er nå. Det slår meg at jeg har reist mye de siste årene, men tatt alt for lite bilder! Jævla irriterende. Haha. Men, hver gang jeg reiser nå, så skal jeg ta altfor mange bilder. Det er et løfte til meg selv.

I dag har jeg forresten ikke så veldig mye å gjøre, så i dag slukna jeg som en fyllik på sofaen. Uten å være full, altså. Jeg bare sovna på sekundet, og nå håper jeg bare ikke det ødelegger for nattesøvnen. Resten av kvelden har jeg heller ingen planer, så da skal jeg fortsette å sitte her i sofaen under pleddet, skrive litt på boka mi (som ikke er en bok enda), høre musikk og se TV. Rett og slett prøve å slappe av litt. Uvant… Og om du har tips til gode blogger man bør besøke (som ikke er så altfor kjent), så tar jeg gjerne i mot tips! Hugs.

Del

1 Comment

  1. september 16, 2015 / 14:45

    Kjempe flotte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.