Surroundings

blackpride stuff landskap ilovelamp

Bare noen random bilder fra byen. I går var jeg forresten ute PÅ byen, og det var veldig så gøy, helt frem til jeg skulle dra hjem. I det siste har jeg hatt mye hodepine, synsforstyrrelser og vært svimmel, og det var ikke før jeg leste bloggen til Sandra at jeg tenkte på at det kan være tegn på at det kanskje har gått litt vel fort i svingene i det siste. Jeg ble utskrevet fra DPS dagen før skolestart, og siden det så har det jo gått i ett. I natt ble det tydeligvis nok stress og inntrykk, og jeg besvimte på gangveien. Da jeg kom til meg selv, verken så eller hørte jeg som jeg skal. Det var svart, og stemmene rundt meg hørtes ut som om de var under vann. Det var umulig få noe fornuftig ut av lydene, og hele greia var ekstremt skremmende. Det har skjedd før, og selv om det egentlig ikke er så veldig dramatisk, så er det ikke særlig gøy der og da. Jeg kom heldigvis til meg selv etterhvert, og ble kjørt hjem av snille folk i legevaktbilen.

Så ja. Sånn går det i blant, når man ikke klarer å kjenne sine egne begrensninger. Jeg og Nora (og Guapo!) gikk tur i marka i går, og også da hadde jeg veldig hodepine og vondt syn. Det var jo da jeg bare skulle ha bestemt meg for å holde meg hjemme… Ja, ja. Kanskje jeg lærer til neste gang! I dag skal jeg i alle fall ikke stresse overhodet, og heller omtrent bo i senga. I morgen er det jo mandag igjen. Noe sier meg at det kommer til å bli travelt nok igjen da og, selv om jeg skal prøve å roe ned et par hakk.
dreaognoris

Del

6 Kommentarer

  1. Godt å høre at bloggen min kan hjelpe folk til å se sine egne symptomer, men skulle jo egentlig ønske du ikke kjente deg igjen i det hele tatt, hehe. Ta vare på deg selv fremover så du ikke går på en skikkelig smell! Du skal jo fotografere! Ikke fotografere deg syk, men fotografere deg frisk. :)

    • september 13, 2015 / 14:09

      Jeg har jo tenkt litt på hva den der hodepina, svimmelheta og ekle synet kunne ha vært, og har vel også tenkt tanken på at det kan være turbofarten det hår gått i det siste, men ble liksom mer overbevist om at det var det da jeg så at du har akkurat de samme symptomene! Da er det ikke bare meg, lissom. Eller synet mitt som er dårlig. :b

      Og ja. Jeg skal fotografere meg frisk! Woopwoop!

  2. september 13, 2015 / 18:03

    Kjipt det der når man styrer på så mye at man til slutt bokstaveligtalt går i bakken. Been there done that.

    Syns og det er vanskelig å hvile nåran driver med noe man er skikkelig gira på, men man må vel bare tvinge seg selv anntar jeg. Selv om det er kjipt og til tider ulidelig kjedelig.

    • september 13, 2015 / 18:14

      Ja, sant! Jeg har jo vært turbo de siste ukene, men har jo elsket det! Men – kjenner jo at kroppen blir sliten. På tide å ta meg selv litt på alvor, så jeg slipper å lage sånn oppstyr hver eneste gang! :b

      • september 14, 2015 / 09:13

        Mhm. Gikk på trynet sånn på trikken en gang. Ikke gøy! Å prøve å forklare at det er ikke farlig, jeg er bare sliten. Hjelp meg av så jeg kan komme meg hjem ASAP.

        • september 14, 2015 / 10:29

          Huff! :b Jeg besvimte på helsebussen en gang. Jeg skulle bare til jobb, og resten av gamlingene/sykingene skulle jo på sykehusene (Orkanger/Trondheim). Men så er det jeg – som var fysisk frisk – som besvimer og faller ut døra, ned trappa og ned i snøen i grøfta. Huff! Så det skjer jo i edru tilstand og. Syns det er så kjipt at man alltid tror at jeg er dopa eller drita full, lissom. Sånn er det jo ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.