Yummy!

nok2

Jeg skulle vel egentlig ha tatt bilde av baren med karamellsmak, for det er den jeg liker best, men de jeg hadde spiste jeg jo opp før jeg rakk å ta bilde. Så gode er de altså… Haha! Cappuccino er ikke min favoritt, for jeg er ikke særlig glad i kaffe, men den er helt sikkert god for dem som gjør det! Haha. Jeg sliter fremdeles med å ta meg tid til å lage mat, så jeg går for de enkle løsningene. Jeg løper rundt med slike barer i veska til enhver tid. Alltid beredt! Haha. Nå skal jeg se litt på noen bilder jeg har tatt i løpet av dagen. Det er ikke lett å legge seg for tiden. Jeg har altfor mye jeg både og vil gjøre! Hugs.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.