Sunshine of my life

viljadiner viljadiner3 fixedvilja fixedvilja2 fixedvilja3

Fantastiske Vilja. Yndlingsperson nummer én. Min favorittperson. Vi har hatt ei utrolig fin helg på bobiltur til Namskogan. Sånn sett hater jeg søndager, spesielt etter Viljahelger. Det er trist at helga med Vilja er over. Savnet er der med en gang. Og jeg begynner å tenke på at jeg skulle ønske jeg var med henne hver dag. At jeg skulle ønske ejg bodde der hun gikk på skole, så jeg kunne levere og hente henne, hjelpe med lekser, kjenne vennene hennes og foreldrene deres. Alle slike ting som jeg nå ikke er en del av på måten jeg helst vil være. På samme tid er jeg veldig taknemlig for at vi har det så fint de helgene vi er sammen, og jeg setter virkelig pris på hver eneste dag. Jeg er langt fra perfekt, og jeg er ikke verdens beste mamma, men jeg kunne gjort hva som helst for Vilja. Jeg vil alltid hennes beste. ♥

Del

6 Kommentarer

 1. Anonym
  september 7, 2015 / 22:11

  Fordi du alltid vil Viljas beste, er du nettopp verdens beste mamma for henne!

  • september 8, 2015 / 08:31

   <3

 2. september 8, 2015 / 23:36

  Kjempeflott serie du har tatt og fantastisk flott lys.

  Morsomt sted også i skikkelig «Diner» stil, vakke sånt når jeg var i Trondhjem sist i 91…

  • september 9, 2015 / 21:38

   Det er faktisk ikke i Trondheim, og SHIT! så lenge det er siden du var i Trondheim! :b

   • september 10, 2015 / 01:16

    Ja tiden flyr når man har det gøy – er det i Norges svar på USA dere er i ? Hjernen min koblet plutselig inn når så bensinpumpene…

    • september 11, 2015 / 09:54

     Jepp! Veldig mye amerikansinspirert der, ja. Utrolig kult sted! Har planlagt en barneshoot der, faktisk! :D Blir knall!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.