Blinded by love

_MG_4530-as-Smart-Object-12

Blinded by love skriver jeg, men jeg er ikke særlig blind. Ikke av kjærlighet, i alle fall. Det er rart. Å få meg forelska er ingen enkel sak. Det sies jo at vi jenter/kvinner/kjerringer/bitches/whatever du vil kalle oss, er ganske så vanskelige å gjøre til lags. At vi krever veldig mye av en mann. Om det er sant eller ikke, aner jeg ikke, men jeg kan snakke for meg selv; En mann trenger ikke være supermann. Kanskje er det det han ikke trenger å være. En supermann prøver for mye, nemlig. Jeg leter ikke etter en rørlegger, en mekaniker, en elektriker, en gentleman, en hva-det-nå-er-vi-kvinner-så-påståelig-ønsker-av-en-mann. Jeg er rett og slett bare på utkikk etter en som får meg til å le, som jeg har god kommunikasjon med og som jeg finner tiltrekkende. Så enkelt. Men uansett hvor enkelt det er, så er jeg singel. Kanskje er det ikke vi jenter som har for store krav allikevel. Kanskje er det bare menn som rett og slett prøver for hardt.

Forresten. Fotograferingslysten er tilbake for fullt. Om noen i Trondheim er gira på å være modell, så rop ut i kommentarfeltet. Jeg er klar for å finne på gøyale ting, fortenk! Om du har lyst og i tillegg har noen ideer, så ikke vær redd for å gi et lite pip! Det er forresten litt rart å tenke på hvordan ting henger sammen. Hadde ikke pappa dødd da jeg var 14, er det ikke sikkert at jeg hadde blitt mor så tidlig i livet, og da hadde ikke Vilja eksistert. Og hadde det ikke vært for at Vilja ble til, så er det ikke sikkert jeg hadde funnet gleden ved å fotografere heller. Men sånn ble og er det altså. Og det er jeg – på tross av det negative – veldig taknemlig for.

Del

7 Kommentarer

 1. april 26, 2015 / 20:28

  Skjønner godt at du er takknemlig for det Drea. Til tross for alt det vonde man har opplevd, så er det viktig å være takknemlige også. <3 Jeg kan ikke sette ord på hvor mye jeg har lyst til å forelske meg igjen. Det hadde vært helt fantastisk, men det er også noe som skremmer livskiten ut av meg. Hehe :P

  • april 26, 2015 / 22:06

   Det forstår jeg såååå godt! Men heg vet det kommer for deg! ❤️❤️

 2. april 27, 2015 / 19:17

  Veldig fint innlegg Drea!

 3. april 28, 2015 / 10:27

  Min erfaring er at drømmekjæresten dukker opp når du minst venter det og har sluttet å lete. Sånn var det ihvertfall for meg :)

  Jeg melder meg frivillig som motiv, haha! Men har null erfaring med det altså, men er jo gøy å prøve :)

 4. Anne Birgitte
  april 30, 2015 / 18:29

  Hei Drea! Jeg har virkelig kjempelyst til å være modell for deg! Jeg er i ferd med å ta en bachelor i klassisk sang på NTNU og skal om tre uker ha en stor eksamenskonsert. I den forbindelse har jeg kjempelyst til å lage en plakat som virkelig sier hvem jeg er og som dreper alle fordommer om hvordan klassiske sangere(operasangere) er.. :p Ta kontakt om du fortsatt trenger en supergira prøvekanin!

  • april 30, 2015 / 19:58

   Det høres ut som en kjempeidè! :D Jeg tar kontakt!

 5. Anja
  mai 2, 2015 / 23:45

  drømmemannen kommer når du minst venter det ?
  Har du lyst på en modell med kul På magen har dette vert
  Morsomt ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.