Skjørt

dreaaaaminskjørt222

Jeg åpner gardinene for å få inn lys nok til å kunne sminke meg uten å ende opp med mascara på nesen eller lipgloss like langt utenfor leppene som man ser femåringer gjør, som oftest med knallrød lebestift. Jeg ser ut. Sola er på plass. Det er vindstille, og fuglene kvitrer. Jeg smiler, og småløper bort til skapet. Tar ut skjørtet, og tar det på. Ikke for å være fin. Ikke for å gå ut i det. Ikke for å bli lagt merke til. Men for meg selv. Kun for meg selv. Jeg setter på musikk og danser rundt i rommet. Ikke faen om jeg skal være trist på en så fin mandag.

Del

3 Kommentarer

  1. Liliann
    juli 6, 2015 / 19:52

    Utrolig sterk blogg du har fått, tenker ofte på den smilende fotografen som ville dele studio med meg. Du er alltid slik i hode mitt smilende og glad, full av energi. Godt å se at den jenta kommer tilbake mer og mer. Pass så mye på deg selv, og håper du har det godt. Føler deg på avstand, men følte for å legge ved en kommentar for det har virkelig vært godt å se at du tar bilder Igjen og forteller så ærlig hvordan du har det og har hatt det.

    • juli 6, 2015 / 21:51

      Tusen takk, Liliann! Takk for en fin kommentar! Håper du også har det supert! :) Ser sånn ut via Facebook i alle fall, kjekk mann du har funnet deg og barna er vakre som alltid! Klem! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.