Eskimo

winterdrea

eskimo2

Det er plutselig helg igjen, og jeg sitter i sofaen hjemme hos mamma på Frøya. Vilja ligger er i seng og sover søtt, og jeg er klar for tv-kveld med godis og det som hører til fredagskveld hjemme hos a mor. Jeg har forresten gått for midtskill! Trodde ikke jeg kledde det så godt, men… Med extensionsene ble det jo mye finere enn sideskill, eller? Jeg syns i alle fall det. Råfornøyd! Ikke at man ser det så godt på disse to bildene, kanskje… De ble forøvrig tatt før jeg kjørte hjemmefra i dag. VinterDrea i VinterTrondheim. Vinter ser mye koseligere ut på bilder enn hva det er i virkeligheten. Jeg frøs fingra av meg… Fnis. Hugs!

Del

2 Kommentarer

  1. februar 17, 2015 / 16:56

    Pen du er! Skiftet til midtskill for et halvt år siden og angrer ikke et sekund! :) Før det hadde jeg alltid sideskill.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.