Mine 6 favorittbloggere

favoritter1

1. Le happy 2. Daria Daria 3. Hedda Ingeborgvik 4. Le blog de Betty 5. Amanda Berg 6. Ebba Zingmark

Da jeg var på topp 2 over bloggere i Norge (ja, for der har jeg faktisk vært, tro det eller ei!), så var det sjelden jeg kom med bloggtips. Vel. Det hendte vel. Men i stedet for å dele inspirasjonen min med andre, så stjælte jeg som regel ideer fra favorittbloggene, og posta noe lignende på min egen blogg – uten å nevne dem med et ord. Vel. Jeg har blitt litt eldre og klokere siden den gang, og nå føler jeg for å løfte opp bloggere jeg virkelig mener fortjener det. Dette er min topp 6-bloggliste. Jeg kan ikke skryte på meg å lese så veldig mange blogger lenger, men disse er det alltid en fryd å titte innom. De fleste av disse er jo bloggdinosaurer som meg selv – som har vært i gamet siden… Vel. 1942, omtrent… Anyways, ta en titt og bli inspirert! Hugs.

Del

5 Kommentarer

 1. februar 13, 2015 / 10:55

  Så fine blogger! Jeg leste Amanda Berg fast for noen år siden, men hadde helt glemt bort bloggen – så takk for at du minnet meg på det :D

  • Drea
   februar 13, 2015 / 10:56

   Hun var faktisk grunnen til at jeg begynte å blogge selv, og bestemte meg for at blogging – DET skulle jeg få til! Haha! Jeg har lest henne i alle år. Inspirerende dame!

 2. februar 13, 2015 / 16:18

  Elsker Le Happy, hun har fantastisk stil og Ebba Zingmark :)

 3. februar 13, 2015 / 19:54

  Hmm, disse må jeg ta en titt på ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.