Black and white

bw2

bw3

curlsssss

blackandwhite

De sa det skulle bli mildt i 10 dager, sa de. Jeg hørte på dem, og tok på meg vårjakken for å feire det. Synd for meg at de tok grundig feil, så jeg frøs halvt i hjel i dag, da jeg tusla rundt i byen og gjorde alle ærendene jeg måtte gjøre i dag. Snødde gjorde det og… Makan. Vår, du. Pøh! Barnslige greier….

Men sånn ellers? Jeg er i supergodt humør! Dette har virkelig vært en knallbra dag allerede. På tross av snøværet, på tross av at jeg frøys halvt i hjel, og på tross av at jeg vet at jeg må rydde leiligheta i dag… Høhø. Ah, det er så digg å være glad!

Del

4 Kommentarer

  1. februar 12, 2015 / 15:58

    Her i Agdenes er det mildt, og har ikke snødd så vitt jeg har sett. Så her har jeg hatt skikkelig vår følelse i dag. :-) Ikke sandt. Det er utrolig god følelse å være glad. :D Ønsker deg en super Torsdagskveld.

  2. februar 12, 2015 / 15:59

    Forresten. Kjempefine bilder! Elsker svart/hvitt.

  3. februar 12, 2015 / 21:38

    s&w bilder gir flotte effekter, dyktig og flotte bilder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.