Vår i Trondheims-lufta

trondheimbyyyy

trondheim2

te1

vårilufta
Vår i Trondheim.

I dag luktet det vår ute. For første gang i år. Sola tittet frem, og selv om det blåste mer enn de fleste av oss liker, så oste det vår på lang vei. Det varte ikke lenge, og det var heller ikke varmt, men jeg kjente det. Det lille nanosekundet av lykke over å kjenne noe som minner om vårsol i ansiktet. Av tanken på at våren og sommeren tar over for kalde, hustrige vinterdager om ikke lenge.

Klokka har blitt 18:04, og jeg skal sette på litt god musikk og skrive litt videre på boka mi. For ja. Jeg holder fremdeles på. Jeg har ikke gitt opp. Kanskje får dere en liten sniktitt en dag. Om dere vil, da. (?)  Jeg får komme i gang – for noe sier meg at det ikke blir så lett i dag. Dette blogginnlegget tok det tross alt et helt kvarter å skrive, og det er ikke særlig imponerende… Haha! Okei, nå setter jeg i gang. Bare lage en kopp te først…. Hugs. 

Del

4 Kommentarer

 1. februar 11, 2015 / 21:00

  Jeg kjente lukten av våren selv i dag selv om vinden var kraftig. Herlig å vite at det går mot lysere og varmere tider :) Elsker skrivemåten din. Du er en av mine favoritt bloggere heretter, følger deg videre!

  Synes også du tok kjempefine bilder. Gleder meg virkelig å flytte til Trondheim til våren :-D Jeg kan jo drømme meg vekk i innleggene dine og måten du skriver på i , jo. <3 Hadde vært gøy å fått en liten sniktitt ja:) Bra du ikke gir opp, stå på fine deg!

 2. Sigrid
  februar 12, 2015 / 10:51

  det vil vi!

 3. februar 14, 2015 / 00:51

  Får helt vondt av å se på disse bildene. Jeg savner Trondheim sånn.. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.