Skriveinspirasjon over en frappe

starbucks
solsiden1
starbucks2

Det slo meg plutselig at jeg bruker alt for lite tid på kafé helt alene! Åpne øynene, holde kjeft (for en gangs skyld…) og se på andre mennesker. Så i dag tok jeg en spontantur bort til Starbucks i lunsjen, satte meg ned mutters alene og så på folk. Jada. Jeg både stirra og tyvlytta og alt som er, så diskret som overhodet mulig.

Som jeg tidligere har nevnt, skriver jeg bok, og etter å ha spydd ut ord etter ord, kapittel etter kapittel, så sa det plutselig litt stopp. Naturlig nok. Det er jo sånt som skjer. Det er her jeg vanligvis stopper og glemmer hele prosjektet. Vel, det har jeg jo lovt meg selv at ikke skal skje denne gangen, så mens jeg satt på Starbucks og stirra på folk i dag, fant jeg ut hva jeg skal gjøre. Jeg skal gjøre det oftere! Jeg skal ta med meg macen, et par hdetelefoner og penger til kakao (eller… hvem prøver jeg å lure? Jeg går for Frappuccino!) på Starbucks, sette meg i et hjørne, stirre på folk og skrive. Det er utrolig hvor mye inspirasjon man får av å åpne øynene, glemme seg selv for en liten stund, og se hva som skjer rundt seg. Om ikke det er for å få inspirasjon til å skrive, så for å få seg en god latter. Folk er jammen rare, nemlig. Og morsomme. Denne lo jeg i alle fall litt av for meg selv der jeg satt:

Jente, 22 år (ish) til venninna si: – Åååå, jeg har så lyst på kakao! Og Frappuccino! Og americano! Og kaffe latte! Alle slags kaffe! Hva skal jeg velge!?

Venninna: Bland alle sammen da, kanskje det blir godt…

Jenta: Næææh. Hva skal du ha?

Venninna: Svart kaffe.

Jenta: Jeg tar det jeg og…

Del

2 Kommentarer

  1. februar 5, 2015 / 16:52

    Så fin blogg du har og fine bilder du tar :) fin kveld til deg

  2. februar 5, 2015 / 23:26

    Så utrolig stilig at du skriver bok!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.