Jeg ble ny – Glimt Bli Ny Studio

hår
hair1

Hei, bloggen! (Kompenserer for det dype alvoret tidligere i dag med litt god, gammeldags rosablogging.) Ja, da var altså (litt av) extensionsene på plass! I morgen får jeg satt på resten, siden det viste seg å bli litt for lite i de pakkene vi hadde bestilt inn. Så i morgen blir det altså komplett. Utrolig digg å ha langt hår igjen! Ganske uvant også, faktisk. Jeg har sikkert ikke hatt så langt hår som dette siden jeg var 14 år eller noe. Haha! Jeg liker det. Og jeg liker fargen og. Som…. «basefarge», om jeg kan kalle det det, har jeg faktisk min naturlige farge. Så er det litt lysere striper i, og på undersiden bak er det lagt inn noen mørkere striper. Jeg er i alle fall superfornøyd, som jeg alltid er etter å ha vært en tur på Glimt Bli Ny Studio i Trondheim. Anbefales!

Del

1 Comment

  1. februar 4, 2015 / 23:25

    dette ble skikkelig fint! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.