Jakten etter den perfekte foundation

blogg123

blogg1234
Foundation kjøpt på Glimt Bli Ny Studio

Endelig! Endelig har jeg funnet en foundation jeg virkelig elsker! Jeg hater å kjøpe ny foundation. Jeg finner aldri en jeg liker. Den jeg hadde fra før likte jeg ikke noe særlig heller, jeg bare hadde den for at… Den var der. Nå bestemte jeg meg for å prøve en ny, og da falt valget på denne. Rett og slett for at jeg testa den mens jeg venta på frisørtimen min. Endelig en tykk og dekkende foundation som holder! Alle flytende foundations virker så tynne og dårlige, men denne er virkelig god. Just sayin´. And for the record; jeg får ikke betalt ei eneste krone for å fortelle om denne. Dette er kun min ærlige mening.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.