Unpublished, part two

vegasphone3 drammen pstereovilja1nighthawk
Jeg har ikke hatt verdens beste helg, så derfor blir det endel upubliserte iPhonebilder på bloggen i dag. Tilbakeblikk til gode helger/dager. Dagen i dag skal brukes på slaraffenliv og litt jobb, og jeg må selvfølgelig ta en tur på Maxtrim og løpe litt og. I dag tar jeg styrketreningfri, siden musklene skriker etter det. Greit å bruke søndagen på å spare opp litt krefter til en ny uke. Jeg hater slike restitusjonsdager for tiden, siden trening har blitt en så stor del av hverdagen i det siste, men på neste økt merker jeg godt effekten av det. Så da får det bare være. Ha en finfin søndag, alle. Hugs. 

Del

1 Comment

  1. mai 12, 2016 / 21:26

    This is a fantastic joint effort – BRAVO. A meeting of minds – at first not knowing what to discuss – then the fever takes hold and the dance begins. For is not creation – a dance in a sense. A fine example of what totnehergess is all about – the light of two fires – spreads further into the shadows. It also looked like great fun. My compliments to you both ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.