Et lite feelgood-triks

leaving

Nå sitter jeg antagelig i bilen på vei til Molde, men man kan jo ikke la bloggen ta fri av den grunn. Så da slenger man inn et forhåndsinnlegg. Og jeg har tenkt å dele et triks med dere! Jada, jeg vet at det er mye kroppsfiksering på bloggen om dagen – og det lover jeg at skal avta etterhvert, altså. Men jeg… Jeg bare jobber hardt for å føle meg vel med meg selv, også på dårlige dager, og syns alle andre bør føle seg mer vel enn de gjør og. Så. Om du har en dårlig dag, og føler deg litt feit (ja, jeg sier det rett ut jeg. Det er jo sånn vi jenter føler i blant, uansett hvordan vi ser ut), så kan tre enkle steg gjøre dagen bedre:

1. Åpne et bilde av deg selv (med kropp) i Photoshop. 2. Forstørr kroppen din ved hjelp av det samme verktøyet man ser fotografer bruke for å gjøre modeller slanke. 3. Trykk tilbake så du får se originalbildet av deg selv igjen. Vips! Så skjønner man at kroppen kanskje ikke er så feit allikevel, og at det kunne ha vært verre. Fnis. Det hjelper i alle fall for meg på dårlige dager. Og jeg tør banne på at jeg ikke er den eneste som i ny og ne har mine «feitdager». Verdt å prøve! Hugs. 

Del

3 Kommentarer

 1. januar 31, 2014 / 18:43

  haha, ja! med en gang det er lenge siden jeg har trent er det litt krise på den fronten, altså… :P

  • Drea
   januar 31, 2014 / 19:01

   Haha, ja! Det tar ikke mer enn en dag uten trening det… :b

 2. januar 31, 2014 / 21:27

  Tusen takk for tipset!! :D <3 Skal prøves!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.