Catch it if you can

catch2nyenbarn3barn4 barn2 barn1barn6fåballentriiistbwviljatristløpeløpe haha gotit

Det ble en lang bildeserie, det! Men jeg syns den er litt morsom. Akkurat sånn var det og. De løp etter ballen, og William fikk tak i den hele tiden i begynnelsen. Og ga den selvfølgelig ikke til Vilja, men bøyde seg heller ned og plukka opp en liten stein som han ga til henne. Til slutt fikk hun heldigvis tak i ballen, og da var selvfølgelig lykken stor. Ikke reint lite hovmod heller i det blikket der. Morosamt, morosamt. Fine er de i alle fall – disse barna! Og i morgen får jeg se Vilja igjen og. Da fyker jeg, Vilja, mamma og Gizmo på tur til Molde. Blogger selvfølgelig derfra også. Hugs!

Del

3 Kommentarer

 1. januar 31, 2014 / 13:31

  Utrolig fine bilder!

  Nå er linkerunden min avsluttet, ta en titt innom bloggen og se om du er en av de heldige!

 2. januar 31, 2014 / 14:35

  Utrolig fine bilder! Tenkte at jeg skulle si hvem jeg likte best, men det ble vanskelig da alle var fine på hver sin måte.. Vilja er blitt så stor og sikkert enda større siden disse bildene ble tatt. Nydelig datter har du i hvert fall :) God helg og kos dere, Drea!

 3. februar 1, 2014 / 19:49

  Hei Drea^^
  Herrefred for et skjønt bilde nr. 9 er :)! Noe av det søteste jeg har sett på lenge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.