Home

gizmohus skoooo home2dogg bild doggieeeeee

Nå har jeg bodd her siden august i 2012, og har enda ikke postet så veldig mange bilder fra her hjemme. Jeg er egentlig veldig glad i interiør og sånt, men… Jeg har aldri hatt mulighet til å ordne det slik som jeg vil ha det. Og derfor er det liksom ikke så spennende å ta bilder heller. Jeg har ikke gjort så mye her hjemme. Og om du lurer på hvorfor jeg har satt på headsettet på Gizmo, så har jeg egentlig ikke noe godt svar på det. Jeg bare syns han kledde dem, hohoho. Men de var jo litt for store til å ha på hodet, så da ble det… sånn. Jaja. Her er i alle fall noen bilder. Nå skal jeg spise sein lunsj! Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. januar 16, 2014 / 14:57

  Du har det sykt fint da! Jeg hater å ta bilder her hjemme, ingenting er i min stil bare skikkelig… ikke fint

  • Drea
   januar 16, 2014 / 15:19

   Samme her! Liker gulvet og veggene og sånt, men skulle gjeeeerne ha innreda alt på nytt. Men rik er jeg jo ikke, sååå. :b

 2. januar 16, 2014 / 16:28

  Husk å ta ned hunden før du fyrer opp i ovnen, tror ikke hunder liker å stekt på ovn :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.