Ready for weekend

tjoheiii

Det er offisielt helg, og jeg er klar for å hente Vilja! Herregud, som jeg savner henne. Det er ikke få kvelder i uka jeg sitter og ser på gamle videoer av henne le. Spesielt kvelder hvor humøret kanskje ikke er på topp. Da hjelper det veldig å høre latteren hennes. Jeg gleder meg veldig til å høre hva hun har å si denne helga, for hun har alltid et eller annet å fortelle. Enten det er fra virkeligheten eller «er p ålate». I løpet av tre korte dager er det utrolig mye morsomt som blir sagt. Barn, altså. Barn er smarte, små mennesker! God helg da, folk! Hugs.

Del

1 Comment

  1. januar 17, 2014 / 16:08

    åå, så koselig! :) Elsker barn. Har pleid å sitte barnevakt for en opp igjennom årene, og det er jo helt sykt hva de fåt sagt! såå gøy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.