Orange hair

cropped

Fiksa og triksa litt med fargene i photoshop.

Jeg savner oransje hår! Kunne tenkt meg å hatt rødlig hår med ombre nå, til og med enda mer rødt enn jeg har fiksa og triksa til på dette bildet. Eller bare all orange. Åh, jeg elsker rødt/oransje hår. Strawberry blonde-ish. Fantastisk fint, og selvfølgelig enda bedre med en dæsj fregner. Synd jeg har fregner som ikke vises godt nok. De er der, men… de er få og svake. Egentlig urettferdig, siden jeg har hud som tåler sol minst like dårlig som redheads med masse fregner. Da burde jeg og få fregner, lissom. Ohwell. Tilbake til hår. Håret mitt skal få være i fred en stund til, men når jeg først skal til frisøren, så skal jeg nok gjøre en fargeendring. Enten det blir oransje eller… noe annet. Man vet aldri med meg. Impulsiv som jeg er.

reddish221441

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.