Confusion

moreller3 trørbok doblemorellerdjeadjeajde
Av og til så tar jeg meg selv i å være veldig wannabe-filosof. Jeg hører meg selv tenke noe i sitatform. Altså, det vil si… Jeg tenker fraser jeg selv mener er så geniale at de egentlig burde bli sitert verden over. Jeg kødder ikke. Men jeg tørr jo (nesten) aldri si det høyt, for det er jo helt latterlig. Jeg skal ikke komme med noen av dem nå heller, men jeg har spart på dem, så en vakker dag slipper jeg muligens  galskapen løs, i full og ektefølt tro om at det faktisk er så genialt som jeg skal ha det til. Det kan jeg love dere – det er det ikke.

Men uansett. Det var ikke det jeg skulle fortelle om nå, sånn helt egentlig. I dag tenkte jeg at jeg skulle få blåst ut litt irritasjon, faktisk, for av og til så henger jeg meg opp i småting. Jeg blir faktisk ganske så irritert til og med, av sånne små, ubetydelig ting som man egentlig ikke trenger svar på overhodet. Som foreksempel hvorfor skolebrød heter akkurat skolebrød. (Jeg har aldri spist skolebrød på skolen. Det var aldri noen som serverte det, og ikke hadde vi kantine.) Eller hvorfor vi vokser opp med å tro at vi spiser mandariner, når mandariner ikke selges i Norge, og vi egentlig bare har spist klementiner hele livet. Og at jeg trodde denne frukten jeg så fint har avbildet over var kirsebær. Jeg har alltid trodd det. Men så heter det visst moreller. Moreller? Trodde det bare var noe vi sang om i den derre barnesangen om allslags frukt, jeg. Det finnes så ekstremt mange sånne irriterende småting. Veldig plagsomme greie. Hvorfor?! Åååå. Det er så mye ubetydelig jeg vil ha svar på. Ting bør liksom ha en mening. Jaja…

Del

1 Comment

  1. Kameleonen
    juni 22, 2013 / 19:49

    Det er jo noe av det beste som er, muligheten til å irritere seg grønn over ting og undres.
    Tenk på de som aldri er nysgjerrige eller vil vite mer, det er trist det :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.