Grand Series of Poker.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hei! På onsdag spilte jeg poker live i Praha, og nå kan jeg jo fortelle litt om hvordan det gikk. Jeg har aldri spilt liveturnering før, så jeg var jo litt nervøs. (Litt = kjempeunderdrivelse.) Å være nervøs er ikke akkurat et tipptopp utgangspunkt for å spille bra poker, og jeg kan vel ikke akkurat skryte på meg å spille så veldig bra heller. Chipsstacken min var litt som en jojo; opp og ned rimelig ofte. Jeg hadde endel uflaks på endel all in-satsinger, og river var ikke helt på min side heller. Og jeg klarte ikke å spille som jeg egentlig ville spille. Du vet, du sitter der og egentlig tror du at han som sitter over deg med både caps, headset og solbriller på bløffer så det holder, men allikevel klarer du ikke å bløffe en re-raise – noe du ellers hadde gjort på flekken. Hadde det vært på nett. Eller med vennegjengen. Men her… nei, her turte jeg rett og slett ikke, og det irriterte meg ekstremt i ettertid. Anyways, jeg røk ut ganske fort, dessverre. Men gøy var det allikevel! Jeg har absolutt lyst til å bli god i poker, og har absolutt lyst til å prøve igjen senere. Når jeg har øvd litt mer. Jeg skal lese, se, lære og øve – og om du ikke har skjønt så mye av det jeg har prata om i dette innlegget så kan du jo sjekke ut litt regler og lære å spille Texas Hold em du også. Det er utrolig gøy, og utrolig mye mer å tenke på enn man kanskje tror. Check it out!

Del

2 Kommentarer

  1. desember 10, 2011 / 13:13

    Jeg er skikkelig dårlig til å spille poker. hehe.

  2. desember 10, 2011 / 21:54

    Synd det gikk dårlig, men øvelse gjør mester! Har hørt rykter om at det er veldig vanskelig å spille live-poker i både Praha og Tallinn, typen spilte mye live-poker i Tallinn og sa at det var virkelig ikke lett å bløffe mot der nede.. Han sleit mye med å bli «gjennomskuet», helt til det kom en tufsegjeng med halvfulle nordmenn, da gikk han ut mange tusen kroner rikere ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.