Spending the weekend away from home.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg sminker meg, og Vilja leker med webcam. Finfin kombinasjon! Vi er straks klare til å hive oss på et tog til Steinkjer, hvor vi skal besøke farmor/oldemor i helgen. Jørgen og Randi Annette, som er dama hans (sorry, ladies!) blir også med, så det blir en rolig og hyggelig helg. Jeg er dessuten så og si ferdig med all jobb jeg har, så jeg kan puste ut, puste inn og lade opp til en ny uke jeg vet blir travel. En uke jeg gleder meg veldig til! Ih. Jeg er dritnervøs, dritspent og veldig gira. Mer om hvorfor får dere selvfølgelig ikke vite før om… en stund. Ja, for litt hemmelighetsfull og viktig må man jo være. God helg, allesammen! 

Del

8 Kommentarer

 1. karolinenilsen
  november 4, 2011 / 19:41

  Du er helt utrolig til å ta bilder! Kjempe fine, flink til å redigere er du også! Du gir meg inspirasjon til å ta bilder! Jeg også liker å ta bilder men er ikke så veldig flink… Men øvelse gjør mester. Håper jeg en dag kan ta like flotte bilder som deg! Stå på videre!
  puss och kram!:)

 2. november 4, 2011 / 23:50

  Ha en helt underbar weekend.

  Så länge sedan jag tittade in & Vilja har ju blivit så stor :))
  Himmel & hav vad fort det går.

  Du är vacker som en dag & bilderna amazing som vanligt.

  Riktigt god helg, nu ska jag kose mig med flera bilder i din blogg

 3. november 5, 2011 / 11:16

  Så söta :)

 4. november 5, 2011 / 11:43

  Så koselig. Hils Astrid og grattis til Jørgen med kjæreste.
  Ellen :)

 5. november 5, 2011 / 16:54

  Hun er så søt :) Håper dere har en fin helg!

 6. november 6, 2011 / 00:17

  Ser du har noen virkelig flotte bilder under her! Hvilket kamera har du, og bruker du noe ekstra utstyr utenom det kameraet har å by på?? :) Søt liten jente du har ^^

 7. november 6, 2011 / 18:31

  dere er så søøte! vilja ser fryktelig lur ut. gleder meg til å få vite hva hemmelighetene dine er :)

  og oh, kommer randi anette fra frøya og er frisør? i tilfelle har jeg visst møtt henne en gang for mange mange år siden. husker ikke når eller i hvilken sammenheng. det eneste jeg husker er at hu het randi anette og var frisør, haha rart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.