Montée, part 2 – The show!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Nevnte jeg at konserten var bra…? Sjekk ut Montée på Spotify her, eller Facebooksiden deres her. Bra musikk og bra gjeng.

Nå ligger jeg i ei seng hos farmor på Steinkjer. Viljas snorkelyder som kommer fra gulvet vedsiden av meg, hvor hun sover godt på en madrass, stenger jeg ut med musikk som strømmer ut av SkullCandy´ene mine. I går inngikk jeg et veddemål om det er sært å bruke ullsokker i senga, noe som gjorde til at jeg blir påspandert Kaizerskonsert på Røros. Fine greier. Derfor ligger jeg i senga på Steinkjer med duntøfler på og gliser. Både for at jeg verken er kald på tærne eller sær, og for at jeg skal på minst tre Kaizerskonserter på nyåret. Forhåpentligvis fire. Det er fint å bare bruke litt tid på å tenke på alle tingene man har å glise for, når man konstant hører om så mye fælt og trist og sykt som skjer i verden. Og akkurat i det jeg tenker på alle de fine tingene jeg har å glise for, så hører jeg snakking fra madrassen på gulvet vedsiden av meg. Jeg slår musikken på pause, og joda. Det var snakking. Vilja ler, og «tullball!» kombinert med latter er det eneste ordet jeg rekker å høre før hun blir stille igjen. Jeg gliser. Bredt. 

Del

4 Kommentarer

 1. november 6, 2011 / 02:02

  Fine og stemningsfulle konsertbilder, som alltid!

  Hva slags kamera og linse brukte du? Ser ikke ut som du brukte blitz, kan det stemme? Var dette forresten et slags fotooppdrag?

  Hilsen Christina :)

 2. Drea
  november 6, 2011 / 12:28

  Christina: 5d mark ii med 85mm f/1.8 og 24mm f/2.8! :) Brukte ikke blitz nei, det gjør jeg aldri på konsert. :)

 3. november 9, 2011 / 20:58

  Kjempefine bilder, du er virkelig flink Drea!

  Det var en ting jeg lurte på, og det var om du hadde noen gode tips til fotografering når det kommer til konserter? For jeg har fått et ganske stort fotooppdrag selv, til en konsert, og vil helst at resultatene skal bli vellykket, men så har jeg ikke noen erfaring med fotografering med konserter. Så jeg lurte på om du kanskje har noen gode tips? Det hadde vært supert!

 4. november 12, 2011 / 00:47

  Fantastike bilder! Kan du skrive under bildene dine hvor stor ISO, blender og lukkertiden er ? Skal nemelig ta noen konsertbilder, og ville vært fint å sitt hva du bruker :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.