Selvpleietorsdag.

PhotobucketPhotobucket

Selvpleie. Av og til trenger man bare litt luksus, og i dag var en sånn dag. Jeg følte for litt selvpleie. Napping og fiksing av bryn (jeg elsker jo å nappe bryn!), en ekstremt lang, varm dusj, te, fin musikk og den luksusen å sitte i sofaen med et pelspledd og ikke gjøre noe annet enn å høre på en fin sang i fem minutter. Bare… sitte der. Late som om man har stoppet tiden. Sangen jeg valgte i dag kan du høre om du trykker play ovenfor. Den er så utrolig fin, og jeg har sikkert spilt den tjue ganger det siste døgnet. Den er spesielt fin når man går rundt i byen og ser på folk, uten å høre verken dem eller annet bybråk. Det er rart det der, men musikk føles alltid så mye sterkere for meg når jeg går rundt i en by og ser. Alt føles så mye treigere. Saktere liksom, nesten litt slow motion-ish, så jeg får med meg så mye mer. Øyeblikkene. Om du ikke aner hva jeg preiker om, så prøv det! Av og til føles det bare veldig frigjørende å være ute blant folk, men samtidig isolert i sitt eget hode.

Del

9 Kommentarer

 1. oktober 20, 2011 / 22:54

  Deilig å sette av litt tid til selvpleie, jeg fantaserer om et fotbad og en ansiktsmaske selv ;)

 2. oktober 20, 2011 / 23:34

  Helt enig. Det er ofte mye koseligere å vandre gatelangs med musikk på øret nettopp fordi da slipper du trafikkbråk og annet støy. Det er oftere litt lettere å tenke når man er i sin verden på en slik måte.

 3. oktober 21, 2011 / 05:02

  Jaaa! :) Sånn er digg, og man bare må sette ting på pause innimellom! :)

 4. Renate
  oktober 21, 2011 / 07:53

  Hei,
  Jeg har lest bloggen din lenge og fått med meg at du er Kaizers-fan. Vil derfor tipse deg om at de spiller på Røros (ca 2 timers kjøring fra Tr.heim) på mars.
  Jeg bor her på Røros og vi gleder oss masse!
  Her er link til lokalavisas sak: http://www.retten.no/kulturliv/article5777347.ece

  Ha en fin dag!

 5. Drea
  oktober 21, 2011 / 10:40

  Åååh, dit må jeg! Enda en Kaizerskonsert, wohooo! Håper det er igjen billetter ikveld, for da rekker jeg å kjøpe! ^^

 6. Maren
  oktober 21, 2011 / 12:00

  Helt enig! Det å gå i byen med god musikk og bare se er super godt, og artig :-)

 7. oktober 21, 2011 / 15:20

  Puscifer! <3 Har venta på det nye albumet i evigheter, og er helt hekta nå :P

 8. oktober 22, 2011 / 11:06

  Jeg vet akkurat hva du mener! Elsker det. På bussen, spesielt. Bare sitte og se på landskap og mennesker som farer forbi mens jeg sitter inne i min egen boble med deilig musikk… Ah.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.