Hejhej!

Photobucket
Tjohei! I fare for at dere kan begynne å tro at bloggen har falt tilbake til gamle (dårlige) vaner; her kommer bare et lite oppdateringsinnlegg. Jeg må få unnskylde meg og i samme slengen fortelle at jeg har to-tre innlegg liggende som utkast – de trenger bare litt mer tid og jobb. Tekster kan ta tid å skrive, og av og til så er ikke tid det man har mest av. Du vet helt sikkert hvordan det er. Anyways, jeg og Vilja dro til Frøya i går, og i dag har vi vært på Frøyadagene. Vilja hoppet i hoppeslott og vi var late tilskuere til Tour de Frøya. Jeg elsker når det skjer ting her! Det er så gøy å se mange mennesker samlet på en plass på lille Frøya. Det er så… koselig. Kanskje er det mye derfor sommeren er så fin.

Anyways. Jeg er nettopp ferdigdusja etter trening, og kan derfor gjøre meg klar til kamp, øl og vin ikveld. For som mange av dere antagelig vet så er det Champions League-finale ikveld. Og om dere har vært flinke og lest bloggen min en stund så vet dere selvfølgelig også at jeg er Unitedfan (og har vært det siden jeg var seks år), så det blir ekstremt spennende! Jeg vet jo at Barcelona er litt av en utfordring, men jeg har stor tro på at det kan bli seier til «oss» allikevel. Iiik. Gøy blir det uansett hvordan det går… Man har jo alltids øl! Hejdå!

Del

5 Kommentarer

 1. mai 28, 2011 / 19:11

  Krysser fingre og tær for at det går den rett veien i kveld, med seier til United : )

 2. mai 28, 2011 / 19:49

  Heia Barca!!! :-p
  Ellers skåler jeg med ølen:-) Kos deg med kamp, måtte den beste vinne:-)

 3. mai 29, 2011 / 02:56

  Dette er et dumt spørsmål. MEN jeg vet det ikke, derfor spør jeg! Når det kommer til bryllupsfotografering, tar du bildene mellom kirken og middag? Eller før brudeparet drar til kirka?

 4. mai 29, 2011 / 14:10

  Vel, kondolerer, det kunne ikke ha vært en særlig morsom kamp for deg :)

 5. Drea
  mai 29, 2011 / 16:16

  Trine: nei, det var deprimerende… :( Snufs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.