Svar.

Photobucket
Hva skal du tatovere?

Time will show! Vanskelig å forklare en tatovering, men dere skal selvfølgelig få se bilder. Hihi, gleeeder meg!

Lurer på hvordan det går med bosituasjonen din, jeg. Blir du ikke veldig sliten?

Jeg bor fremdeles både i Kajs leilighet og hos søstersen, og jo, det er jo litt tungvindt. Det er litt stressende, men det går jo faktisk greit. Må innrømme at jeg er litt lei av å ta buss med en drittung bag, veske og databag, da. Det er ikke så veldig gøy.

Hva er det beste med å være mamma?

Det beste er jo at vi har det så gøy sammen! Jeg elsker å leke og tulle, og det er ingenting som kan få meg til å smile og le mer enn det Vilja gjør.

Ooog kan du begynne med outfit igjen?

Nå har jeg helt ærlig ikke vært så veldig fashionable i det siste. Jeg har brukt mye av de samme klærne, og har gjort det ganske enkelt med jeans, t-skjorte, en genser og et par converse. Det er liksom ikke så veldig spennende. Også har jeg ikke shoppet noe på en hel evighet heller. Men jeg skal prøve å poste litt outfit så fort jeg har på noe som kan være verdt å vise frem.

Da lurer jeg på om fregnebildet er av deg? Det var i hvert fall et nydelig bilde!

Fregnebildet er av meg, ja! Og takk!

Kan du anbefale noen gode actions til photoshop?

MCP Actions har veldig mange bra actions! Må kjøpes, men er verdt det.

Hvordan ser du på kjærlighet? som noe skummelt du holder deg unna eller som noe du hopper inn i uten å tenke deg om?

Vel, jeg er ganske så kynisk i grunn. Det er ikke det at jeg ikke tror på kjærlighet, men… Tja. Hva skal man si? Jeg holder meg verken unna eller hopper inn i det uten å tenke meg om. Blir man forelska så er det jo i grunn bare å hoppe i det, og satse på at det ordner seg. Jeg er i alle fall ikke redd for å bli såra, for det er jo noe man må (og kanskje også bør) gå gjennom i løpet av livet. Det hører med! Så svaret er vel egentlig at jeg hopper inn i det når det passer seg sånn. Høhø. Også mener jeg det handler veldig om kjemi. Og jeg tror det finnes mange som kan passe «perfekt» sammmen, og ikke at det bare er en «rett» til hver. Det er bare tilfeldig hvem man møter på og hvordan ting utvikler seg. It´s all about coincidences!

Hva synes du om at Kaizers er blitt en identietsgreie?

Hva mener du med identitetsgreie?

Yndlingsfarge?

Tja. Har egentlig ingen yndlingsfarger. Jeg liker de fleste farger, men er faktisk ikke så glad i lilla. Er veldig glad i rosa da, selvfølgelig! Det er en farge jeg blir veldig glad av. Og rødt er jo også rimelig sterkt og fint.

Hvordan har du det med deg selv, for tiden?

Jeg har det veldig bra med meg selv for tiden! Jeg har blitt treningshekta igjen (hurra!), så jeg føler jeg sprek i alle fall. Og det er godt.

Kan du skrive mer om hverdagen din med Vilja?

Det kan jeg vet du!

Skal du og Kaj fortsette og dele 50-50 når Vilja blir eldre også? Med tanke på skole osv? Men dere bor kanskje tett nok?

Ja, vi skal nok fortsette med det, ja. Vi vil jo begge ha henne så mye som mulig, så da er 50-50 fair. Og vi får vel bosette oss ganske så tett, så vi gjør det lettest mulig for lilletupp.

Hva gjør du når du ikke har Vilja?

Jobber, tar en fest om jeg orker, trener, treffer venner. Egentlig ikke så mye mer enn det, haha!

Har du noen tips til redigeringsprogram som er gratis og helt okei og bruke?

Niks, jeg har dessverre ikke peiling. Jeg har alltid brukt photoshop, og kjenner ikke til noe annet.

Hvilke nettsider har du brukt mest når det kommer til Photoshop-redigering?

Jeg søker bare om det er noe jeg lurer på, også finner jeg det. Har liksom ikke brukt noen spesielle sider. Bortsett fra YouTube, da. Der finner man mye!

Og hvilke tips har du når det kommer til å ta bilder av barn som er rundt 3-5 år? Løper du rundt etter dem og gjøgler, eller holder du deg litt på avstand?

Jeg løper etter. Kan ikke holde meg så mye på avstand siden jeg bare har 50mm-objektiv, så jeg løper etter og knipser i vei. Noen ganger prøver jeg å få oppmerksomheten til barnet, men ofte lar jeg bare barnet holde på med sitt, også snikknipser jeg litt.

jeg lurer på om du kan skrive litt om hvordan du redigerer portretter? Får frem de rette fargene, osv?

Det spørsmålet har jeg fått ganske mange ganger før, men jeg vet egentlig aldri helt hva jeg skal svare. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal orke å legge ut slike innlegg eller ikke. Så vi får se!

Når du har bestilt varer på kaffebrus.com, må du betale toll og moms da? Hvordan er fraktkostnadene?

Vet du, det husker jeg faktisk ikke, men siden det sendes fra utlandet så regner jeg med det. Nesten alt som kommer inn i Norge må man jo betale moms og toll for, så. Fraktkostnadene husker jeg heller ikke, men det står vel der du bestiller?


Når det kommer til bryllupsfotografering, tar du bildene mellom kirken og middag? Eller før brudeparet drar til kirka?

Som regel rett etter de har vært i kirka.

Del

1 Comment

  1. juni 8, 2011 / 18:58

    :-D Jeg bestilte en reflektor fra kaffebrus til litt over 400,- og de priset den til under 200,- på pakken:-D Hurra;-)

    Har du 50 mm 1,8?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.