Stemning i spektrum.

PhotobucketPhotobucket

Jeg er i Oslo, og for øyeblikket sitter jeg i sovesofaen med litt vipper i håret og sminke fra i går. I går var det duket for avsluttende turnékonsert for Kaizers i Norges storstue, og det var intet annet enn magisk. For en stemning! Hårene i nakken min reiser seg bare av tanken på et fullsatt spektrum – av bare Kaizersfans! Allsangfaktoren var enorm, og da tusenvis av lightere ble tent og holdt i været da Die Polizei avsluttet konserten på formidabelt vis, så ble jeg faktisk nesten litt på gråten. In a good way. Jeg er normalt sett ikke den første som blir rørt og tyr til tårer, men altså… For en stemning, dere! For en stemning.

Stemningen ble selvfølgelig ikke noe dårligere på afterparty med bandet på Rockefeller, så jeg trenger vel kanskje ikke (men gjør det allikevel) si at jeg hadde en veldig bra aften. Jeg blir litt trist av å tenke på at det blir altfor lenge til neste Kaizerskonsert nå, men det betyr jo også at det stadig nærmer seg nytt album. Og det er jo ingen dårlig trøst. Noe annet som ikke er en dårlig trøst er at jeg snart får Viljakos igjen! Det føltes veldig kjipt å reise fra henne når det egentlig var min Viljahelg, men sånn er det. Hun har nok ikke hatt det fælt hun heller. Tror nok hun har kost seg masse først med onkel Jørgen, og deretter med farmor og farfar. Håper allikevel hun blir litt glad når jeg kommer hjem, da…

 

Photobucket

Photobucket
Siden vi er så godt i gang med crappy PhotoBooth-bilder; her er to (litt gamle) av oss!

Del

10 Kommentarer

 1. Anne-Thea
  april 10, 2011 / 11:22

  Var fantastisk å høre publikum synge Die Polizei lenge etter at de hadde gått av scenen! Utrolig bra konsert <3

 2. april 10, 2011 / 11:40

  Eg blir så glad av å lese om kor kjekt du har det på konsertane deira :)

 3. april 10, 2011 / 12:13

  Åååå! Skulle ønske jeg var der.

 4. april 10, 2011 / 13:11

  Hørres ut som ei perfekt helg for meg! ; )

 5. april 10, 2011 / 15:48

  Åh, heldig! Høres ut som du hadde det gøy :) Og du var kjempefin på håret :)

 6. april 10, 2011 / 17:56

  Utrolig søte bilder :)

 7. april 10, 2011 / 20:55

  Hadde ikke takket nei til en konsert med Kaizers nei! Det er noe spesielt med konserter, det er så fint å kjenne på stemningen. At så mange konsentrerer seg om akkurat samme ting på akkurat samme sted :D

 8. april 10, 2011 / 21:06

  Jeg var på konserten i går jeg også, og virkelig, det var helt fantastisk. Stemninga var super, og jeg kan fint innrømme at det kom et par tårer da Die Polizei avslutta konserten med allsang ut av en helt annen verden (heh litt av en tilfeldighet at liveversjonen av Die Polizei begynte å spille på Spotify nå <3).

 9. april 10, 2011 / 21:47

  Konserten i går var helt fantastisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.