Oslogirls.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketMarte og Anette.

Her er mange bilder fra helga! Det er så godt å bare komme seg litt bort fra det samme gamle. Godt å møte nye mennesker, se nye ting, oppleve noe… annet. Det var vår i Oslo, og kanskje var det akkurat derfor jeg fikk et veldig urge til å bare flytte dit med en eneste gang. Eller kanskje var det alle menneskene som var der. Tenk så mange mennesker jeg aldri har sett før, da! Kanskje er jeg teit, men jeg syns sånt er oppløftende å tenke på. Jeg mener… man vet jo liksom aldri hvem man kan møte på og bli kjent med. Spennende! Eller kanskje var det bare veldig godt å være sosial uten å stresse med noe. Det er alltid så mye lettere å kose seg når man legger igjen alle bekymringer hjemme, og reiser langt nok bort til at man faktisk ikke trenger å tenke på det som ligger igjen hjemme.

Men nå stresser jeg litt med å komme meg i seng. Jeg burde ha lagt meg for lenge siden, for jeg er sikker på at Vilja vekker meg rundt halv seks imorgen. Som vanlig. Og med tanke på at jeg bare fikk tre timer søvn i natt så blir det antagelig litt hardt å komme seg opp av senga om jeg ikke kommer meg i seng sporenstraks. Og dessuten skriver jeg så dårlig nå at jeg antagelig må ta opp norskfaget om en lærer roter seg inn her og leser. Enough said. Så, natta!

Del

11 Kommentarer

 1. april 11, 2011 / 00:17

  Virker som en superfin helg! :)

 2. april 11, 2011 / 00:39

  Så ut som du hadde det kjempekoselig! :D

 3. april 11, 2011 / 10:44

  Åh, det hørtes kjempe koselig ut. Helt enig med deg i at det virkelig er godt å se og oppleve noe nytt i blant :)

 4. april 11, 2011 / 16:56

  Fantastiske bilder, gav meg litt Oslo-savn :)

 5. mali
  april 11, 2011 / 18:37

  Helt engi i at det er deilig å komme seg bort noen ganger! :)
  Og ikke minst at det er vår! Håper solen kommer hit til tr.heim snart!! :)

 6. april 11, 2011 / 21:12

  Oslo in my heart<3

 7. lena
  april 11, 2011 / 21:16

  jeg er også litt sånn. tenker på alle vennene jeg aldri kommer til å møte, hvertfall når jeg er ute og reiser og sånn, blir litt dårlig, haha.

 8. april 12, 2011 / 11:41

  Ser ut om om det vra en bra helg! Var hvertfall utroligfine bilder!

 9. april 12, 2011 / 15:16

  Så koselig at du hadde det fint i hovedstaden. også var du jo i byen med to av østlandets søteste jenter :-) hehe… De er to venninner av meg!

 10. april 13, 2011 / 09:24

  Ser ut som om du har hatt det kjempekoselig!
  Forresten; Var den laksen noe god? Synes den ser veldig god ut hver gang jeg går på butikken, jeg klarer bare aldri å bestemme meg for om jeg skal prøve den eller ikke. (Jeg er utrolig kresen på fisk..) :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.