Frisørbesøk.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

I dag var jeg endelig hos frisøren, og denne gangen tok jeg turen innom H2 i Thomas Angellsgate. Jeg fikk stripet vekk store deler av etterveksten, så nå er planen å heller få tilbake litt av min originale farge og heller stripe det lysere. Så slipper jeg bleiking og styr som ødelegger håret. Great! Det var dessuten veldig godt å få stusset vekk slitte tupper og få skylt vekk gulskjæret som etterhvert har kommet. I feel fresh! Det nederste bildet er det nærmeste vi kommer etter-bilde i dag, for jeg rakk liksom ikke så mye mer. stikker jeg på jobb straks, og når jeg er ferdig ikveld skal jeg trene! Ciao.

Del

Kommentarer

 1. november 11, 2010 / 15:08

  Hørtes deilig ut med en frisørtime og å få klippet bort slitte tupper. :)

 2. november 11, 2010 / 15:41

  Herlig! Jeg trenger selv å stusse tuppene litt. Uff, det er liksom så tiltak! hehe

 3. november 11, 2010 / 16:23

  Det er deilig å få fikset litt på håret av og til, man føler seg så fresh etterpå :D

 4. november 11, 2010 / 19:51

  Jeg har frisørtime på lørdag! I can’t wait :o)

 5. Renate
  november 11, 2010 / 20:59

  Skal dit i morgen, går der fast! :) Gleder meg ;)

 6. november 11, 2010 / 22:38

  Åååh, jeg trenger virkelig en hårklipp, boben er liksom ikke en bob lenger. Pleier alltid å klippe meg på H2 på mercur, men det har jeg jo ikke mulighet til nå :( D’oooooh.

 7. Ragnhild
  november 12, 2010 / 17:07

  Du må bruke «blåshampo» så slipper du å få så ille gulskjær :) Jeg liker Joico sin blåshampo best… ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.