Why the sad face?

Photobucket

Malin, som ikke var så trist som det ser ut til her. Hun smilte nesten hele tiden!

God kveld! Det ble ingen trening på meg i dag allikevel. Jeg har fått litt feber uttover dagen, og hosten ligger øverst i halsen konstant. Det fører jo selvfølgelig til at jeg hoster så fort jeg puster inn luft, og alle oppegående mennesker forstår jo at det skjer ganske så ofte. For puste må man. Det man jo bare, liksom. Jeje. Vel, akkurat sitter jeg med dyna over meg, jobber og hører på perfekt photoshopmusikk; Susanne Sundfør. Når jeg ikke orker å jobbe mer så skal jeg se en episode av Dexter, drikke meg varm på en kopp te og deretter sove. I natt som var sov jeg sikkert ikke mer enn fire-fem timer, og det var både min egen og William (mitt kjære, søte tantebarn) sin feil. Min for at jeg aldri har vett nok til å legge meg tidlig, William sin for at han brukte store deler av natten på å grine. Hihi, sånn kan det gå! Anyways. I morgen jobber jeg på Fame fra 10-16, deretter åker jeg straka vegen til Frøya. Det blir fint! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. november 12, 2010 / 10:19

  flott jente :) og flott bilde. Ha en flott helg og kos deg på frøya…

 2. november 12, 2010 / 17:42

  Føler med deg! Har vært syk siden tirsdag… feber, hoste, hodepine og en stiv nakke er ikke akkurat noe morsomt. Men da hjelper alltid serier (og siden ingen ting går på tv midt på dagen, som er verdt å se på) ser jeg på Pretty Little Liars ! Skikkelig bra serie, basert på noen bøker. Annbefaler deg å ta en titt :) Den er nok så ny (kom i sommerferien),så det er bare 10 episoder eller noe, ikke så mye å ta igjen. Eller så kan du se det på onsdager på FEM (hvor de bare har kommet til eps 4 eller noe..) :)

  – God Bedring :)

 3. november 12, 2010 / 18:29

  Nydelig bilde!

 4. november 12, 2010 / 20:22

  Nydelig bilde, fantastiske øyne:-)
  God bedring søta, bli frisk fort!

 5. november 12, 2010 / 22:10

  Goood bedring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.