Tirsdagsprat.

Photobucket

God morgen! I dag drar Vilja og Kaj på visning på ei leilighet i Trondheim, mens jeg blir hjemme og jobber. Først skal jeg møte et brudepar som jeg skal fotografere om et par uker, deretter får jeg en liten babygutt på besøk i studioet. Etter det skal jeg rydde og vaske de siste rommene i huset, og ta bilder av dem så vi endelig kan få lagt ut huset for salg. Ting tar tid med meg, men vi har så mye… ting. Jeg er lei av ting! De tar altfor mye plass og samler opp altfor mye dritt. Sådetså. Nei, nå må jeg skynde meg. Studioet må vaskes og tørkes, for det lekker inn vann fra tid til annen. Greeeeat. So long!

Del

Kommentarer

 1. juli 27, 2010 / 10:18

  Alt tar sin tid vettu Drea. Bedre sent enn aldri :p Kaj og Vilja finner nok det perfekte leiligheten til slutt vil jeg tro :D Kos deg med jobbingen :)

 2. juli 27, 2010 / 10:24

  Håper det snart blir en fin leilighet/hus til dere i Trondheim, gleder meg til å følge deg videre! Men jeg savner fotografier og portrett her på bloggen din, ikke bare deg selv, og slikt hverdags greier.

 3. Drea
  juli 27, 2010 / 10:25

  Silje Serbk Jensen: ja, det forstår jeg godt, men sånn blir det en stund fremover, dessverrre. Travle tider. Men til høsten blir vel ting litt mer normale igjen tenker jeg! :)

 4. juli 27, 2010 / 10:49

  Jeg og er lei av ting. Jeg har så mye drit som jeg ikke skulle ha hatt. Også flytter jeg neste år. Kommer aldri til å få med meg alt. (:
  Håper Vilja og Kai finner en fin leilighet!

 5. juli 27, 2010 / 11:32

  Lykke til med leilighetsjakt, hussalg, fotografering og alt sammen! Blir vel godt å komme på plass i Trondheim :) ser dere etter leiligheter i sentrum eller litt utenfor? :)

 6. juli 27, 2010 / 11:55

  For et vakkert Viljabilde:-D Lykke til i tiden fremover, med masse som skal ordnes.

 7. Drea
  juli 27, 2010 / 12:25

  Bente: takketakk! :D Ikke helt i sentrum nei, tenker mer på sørsida. Vilja begynner jo i barnehage på MANDAG, og begynner på Ringvål. :b

 8. juli 27, 2010 / 15:53

  Syns det er så deilig å flytte for da får man ryddet opp i alle disse tingene som tar så mye plass og man får gjerne kastet litt også.. har gått et billass med ting hver gang vi har flyttet, og vi er bare to og har flyttet en gang i året, hehe. Ha en fin tirsdag!

 9. Hanne
  juli 27, 2010 / 19:17

  SØTESTE jenta ever <3

 10. juli 28, 2010 / 11:38

  masse lykke til med leilighet og hus salg.. håper det ordner seg for dere :) starter i bhg på mandag allerede ja;) lykke til

 11. august 8, 2010 / 22:54

  Stilig stilig bilde :p
  Anderledes og kult!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.