Can someone tell me how to go to bed early?

Photobucket

Dagene fyker avgårde, jeg stresser, rydder, vasker, tar bilder og helt til slutt roter jeg til alt sammen igjen. Mye vits i ryddinga. Og selvfølgelig; jeg trener. Jeg har gått så mye på blades de siste dagene at jeg bare måtte kjøpe et nytt par. De gamle var… vel, la oss si det slik; ganske så slitte. Ikveld unnet jeg meg selv annen luksus også. Først tok jeg med meg macen ned på badet og tok et bad mens jeg så gamle episoder av Sex and the City, deretter retusjerte jeg dette bildet. (Som forøvrig er full av feil og styggheter, men det driter jeg i nå. Det var mest for øving, det skal altså ikke publiseres i Elle. Høhø.) Anyways. Det har blitt altfor sent allerede, så nå skal jeg løpe i seng. Og jeg skal sovne med en gang. (Hadde det bare vært mulig å gitt seg selv slike kommandoer…) God natt!

Del

Kommentarer

 1. juli 29, 2010 / 00:29

  Syns det var et fint bilde jeg, du er så pen :) Og jeg vet alt om å rydde for så å bare rote det til igjen.. sukk. En gang skal jeg bli mer strukturert.

 2. juli 29, 2010 / 00:43

  Du trenger jo ikke å skrive at det er feil å sånt i bildet, for det er det kun du selv som ser! :) Jeg syns det er kjempefint, og du hadde nok ikke lagt det ut om du ikke likte det du heller! :) Lykke til med flyttingen, eeevig stress!

 3. juli 29, 2010 / 00:57

  til overkriften din: Legg deg sent, og våkn tidlig. :-) Du blir fort uslitt, kan være godt en gang i blant! Åh, helt enig med ryddeproblemet mitt. Du skulle sett rommet mitt allerde nå, arh! :-(

 4. Bes
  juli 29, 2010 / 07:26

  Har du kjøpetips og andre nyttige ting å vite for en som aldri har gått på blades, men som har lyst? :)

 5. Drea
  juli 29, 2010 / 08:36

  Liinda: hehe, jeg syns det er helt greit. Ansiktet er fint. Jeg påpeker bare at jeg ser alle feilene selv også, så slipper andre å si det. ;) Fnis! :)

  Bes: jeg kjøpte et par på skatepro.no nå, og der får man veldig god hjelp hvis man spør også! :) Så spør der, så får du sikkert gode tips. Blades er driiiitgøy (og dessuten god trening), så lykke til! :D

 6. juli 29, 2010 / 09:51

  Ja forresten, tusen takk for kremen som kom i posten i går:-D

 7. juli 29, 2010 / 10:52

  Hadde bare noen visst hemmeligheten :P
  Altså, skoleelever har den gaven at de kan gjøre lekser på senga, for det fungerer aldri, DA, sovner man med en gang :)

 8. juli 29, 2010 / 17:29

  Kjempe pent bilde av deg Andrea : )

  – Maren ys

 9. Tonje
  juli 29, 2010 / 20:21

  jeg synes at det bildet var døøds fint! :DD

 10. juli 29, 2010 / 22:27

  Andrea! Du var dødshot på det bildet! Jeg synes du ER dødshot! Du er en mamma og en selvstendig næringsdrivende! I tillegg er du KUNSTNER, du skaper magiske bilder som folk blir glade i. Og oppå det igjen vasker du hus, klær, rydder, trener og lager mat! Du er jo WONDERWOMAN! Det er ikke så farlig om huset flyter av og til! Tenk heller på alt du faktisk gjør, ikke det du ikke rekker å gjøre! Så det så! :o)

 11. juli 29, 2010 / 22:35

  Det bildet var veldig fint! Ser ut som et bilde som er tatt rett ut av Elle eller Vouge :)

 12. juli 30, 2010 / 00:24

  Hadde vore greit om kroppen berre gjekk i sovemodus når ein sa det. Natta! :)

 13. juli 30, 2010 / 15:39

  Hei! Du er nominert til tittelen «Norges beste bloggdesign»! Imorgen blir finalistene plukket ut, så følg med! Det kan jo hende du blir en av dem;)

 14. juli 30, 2010 / 16:07

  Det var en sinnsykt fint bilde!

 15. mari
  juli 31, 2010 / 16:56

  veldig fint bilde! :)
  haha, eg drømte faktisk om deg i natt. Vi ble innelåst på et rom sammen med Kaj, og så måtte vi rømme og gjemme oss. Var litt artig :P

 16. juli 31, 2010 / 17:41

  du er så pen at jeg blir dødsmisunnelig hver gang jeg ser bilder av deg. serrrr. kunne så lett havna på forsida av elle, det der.

  jeg rydder på samme måten. alt er så ryddig og fint om dagen, men neste dag ser det helt jævlig ut og oppvaskbenken er oversvømt av lortkoppa. kan ha noe å gjøre med at jeg har hele ansvaret for å holde det ryddig her :b kjærest er litt rotete.

  så fint å ha havna på linkelista di! tusen takk.

 17. juli 31, 2010 / 20:18

  Kult bilde som alltid Drea! Du er veldig pen, og jeg elsker slike bilder.

  Jeg har deg lagt til på bloglovin, men glemmer ofte å gå inn der så jeg har sånne dager hvor jeg må sette meg ned å lese gjennom de bloggene jeg liker best, deriblandt din. Hihi. Du er et virkelig fototalen og jeg har fulgt bloggen din veldig veldig lenge. :) Ja, må vell innrømme at jeg beundrer deg en smule, hihi.

 18. august 1, 2010 / 21:13

  vacker bild :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.