Random lissom.

Sånn ser jeg ut når jeg redigerer bilder – i dag i alle fall. Det er absolutt ikke ille å kalle rosa scullcandy, musikk og photoshop for jobb, så jeg er heldig. Selv om kameraet på macen suger. Anyways. Nå har jeg sendt Kaj til butikken for å kjøpe cookies. Jeg hadde jo tenkt å klare meg med druer og kakao, men… Hva kan jeg si? Cookies er himla godt, og jeg har ikke smakt det på evigheter. Dessuten skal jeg jo begynne med trening igjen i dag. Etter en lang pause. Det var dette med å orke å trene hver dag altså. Det gjør jo vondt. Men nå skal Vilja få litt velfortjent oppmerksomhet. Later!

Del

Kommentarer

 1. mars 5, 2010 / 18:11

  Skaaal du? Oo, kan vi ikke trene sammen på webcam? hihi!!

 2. mars 5, 2010 / 18:31

  Nei, du er virkelig heldig som kan kalle det for jobb! ^^ God helg :)

 3. mars 5, 2010 / 18:39

  Hærlig jobb, men det blir kansje litt ensomt noen ganger ?

 4. mars 5, 2010 / 22:26

  Du tar fantastiske bilder. Virkelig!

  Jeg drømmer om at du skal ta et bilde av meg og kjæresten sammen. Derfor, om du er i Oslo-området, gi meg mer enn gjerne en lyd.

  Ellers vil jeg si at bloggen din er veldig interessant, og at jeg har fulgt den siden lenge før Vilja ble født. Jeg er ikke verdens flinkeste til å kommentere, men du skal i allefall vite at jeg er her!

  Ha en strålende helg. :-)

  – Petrine

 5. mars 6, 2010 / 19:27

  har du noen gode foto tips til en som digger foto?

 6. mars 6, 2010 / 20:40

  He he du var sykt søt på bildet! :P skikkelig fluffy pannelugg greier:P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.