I’m back.

Da var man hjemme igjen, og da har jeg plutselig bittelitt tid til å blogge igjen også. Men ikke så mye, for om cirka tre timer kommer det besøk fra Bergen (hurra, det blir så gøy!), så jeg føler vi bør fortelle alle hybelkaninene at det ikke er plass til dem lenger. Og dessuten må vi på butikken. Og jeg må dusje. Men uansett, tilbake til helgen. Jeg hadde det kjempefint i Bodø, og det var ikke vanskelig å se at Tina liker seg utrolig godt der. Godt å se! Jeg skjønner jo hvorfor også – nå vet jeg litt hvordan det er å være student jeg også. Herlig gjeng med godt humør. Jeg tror jeg må ta meg en Bodøtur litt senere også, bare for å få utløp for jeg-vil-være-student-følelsene mine som dukker opp i blant. For jeg skal jo ikke nekte for at det er en noe jeg går glipp av, selv om jeg selvfølgelig ikke ville ha byttet plass med noen. Om dere skjønner hva jeg mener. Anywaaays. Nå er det på tide med en dusj og en tur på butikken. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. mars 1, 2010 / 12:54

  Så vakker veninne <3
  Gøy at du hadde det fint i bodø, dit vil jeg også engang, har reist alt for lite i norge :)

 2. mars 1, 2010 / 13:44

  kjempefin blogg du har! Utrolig pene bilder.

 3. mars 1, 2010 / 15:15

  jeg ville bare komentere til det du sa om det å ha utløp for det å være student følelse/ kunne ikke tenke seg å bytte med noen. Det minner meg om MANGE år siden;-) Da jeg fortalte en av mine beste veninner at jeg skulle flytte til London – og hun fortalte meg at hun var gravid. Hun sa «Ohh jeg skulle ønske det var jeg som turde å gjøre slike ting jeg» – mens jeg svarte henne at «JEG skulle ønske jeg hadde en type som jeg turde å få barn med!» En kan ikke si generelt hva som er riktig og galt, men leve og nyte den situasjonen man er i – gjøre det beste ut av det. Det er jo ikke sånn at du går glipp av mere enn det de går glipp av…Og det flotte er at du får og tar muligheten til å være student for en helg og at du nyter alle situasjonene!!

 4. Jannicke
  mars 1, 2010 / 15:58

  Kom tilbake snart søta :) Va koselig å møte dej! Klem fra frk. Ålesund

 5. mars 1, 2010 / 16:18

  Supersøtt bilde av dere to, og det av Tina også! Åååh, savner dere sånn! :(

 6. Drea
  mars 1, 2010 / 19:02

  Josefin: helt sant! Jeg er så utrolig fornøyd med det jeg har, og ville jo aldri byttet det vekk! Men det er gøy å kunne se hvordan andre ting er også – selv om jeg aldri får ha det livet selv! ;) Vanskelig å forklare dette altså, men… :b Ja, jeg tror du skjønner! :D

  Jannicke: will do! :D Kjempekoselig å møte deg også, godt å vite at Tina blir tatt godt vare på! :D

  June: savner deg ogsåååå! Jeg og Tina fant forresten ut at vi skal ha jenteførvors i påska! ;)

 7. mars 1, 2010 / 21:46

  Forstaar godt at du ikke vil bytte plass med noen, men at det er litt herlig aa «leke» student en gang i blant ogsaa :)

  /Det er ikke saa mange som forstaar hva jeg snakker om. Kanskje ikke alle som er like store Kaizersfans som oss… Mja, har ett par boeker paa lista :) hehe… Blir det noe lesing paa deg da?

 8. mars 2, 2010 / 01:40

  Åååh, men da må jeg jo nesten komme meg til Frøya i påska da! :P

 9. Tina
  mars 2, 2010 / 05:38

  Savne dæ åå Junemor ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.