Oppdatering fra Bodø.

Hei! Wow, her har ting gått i ett siden jeg kom hit. Tina dro meg med ut i gårkveld, og noe som skulle bli «en liten tur ut» ble til en skikkelig fyllefest. Jeg ble full, Tina ble full, alle ble fulle. Anyways, vi skulle ut ikveld også, men jeg gikk hjem etter cirka ti minutter og en slurk øl. Jeg klarte rett og slett ikke en todagers, og det er helt greit, for nå sitter jeg i sofaen og prater med Kaj på msn. Jeg savner de hjemme utrolig mye, så det blir jammen godt å komme hjem igjen også.

Jeg skulle forresten gjerne lagt inn et par bilder, men siden jeg har glemt USB-kabel og ikke finner en her, så får det bli når jeg har kommet hjem igjen. Nå skal jeg se litt tv, prate med Kaj, sove. Snork. Søvn er ikke overvurdert. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. februar 28, 2010 / 00:06

  Har ikke maccen SD kort leser da? :D

 2. februar 28, 2010 / 00:28

  Kan du ikke stikke minnekortet i Macen? :)

 3. Drea
  februar 28, 2010 / 00:46

  Caroline: niks, det er for stort, og dessuten har jeg ikke koden til internett, og får ikke brukt macen. :b

 4. februar 28, 2010 / 04:10

  kan ikke glemme av kabelen da vuttu! :P

  Skjekk gjerne ut bloggen min, har lagt ut ny sang;)

 5. februar 28, 2010 / 12:18

  *ler* – godt å høre at det er flere som har nok etter en dag :)

 6. februar 28, 2010 / 13:44

  Søvn er IKKE overvurdert! ;)

 7. mars 1, 2010 / 00:01

  Jeg blir så glad jeg titter innom her (litt for sjeldent dessverre). Du har så utrolig fine bilder her, du er en fantastisk fotograf! Keep up the good work :)

 8. mars 1, 2010 / 02:19

  Derfor man alltid har med seg en ekstra minnekortleser ;)

  Gleder meg til å se noen bilder!

 9. Johanne
  mars 1, 2010 / 11:24

  hei hei…fin blogg..bare lurer på hvilket objektiv du bruker mest? tenker på å kjøpe meg ett,men har jo ikke peilig på slikt..kan du foreslå ett til allsidig bruk?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.