Faensågod fruktsalat!

Gad, jeg må nappe bryn!

Jeg sitter i sofaen med fruktsalaten på bordet, og gleder meg skikkelig til Senkveld begynner. Må jo vente med å spise den til da, så jeg kan kose meg på ordentlig. Anyways, jeg sitter også å tenker på hvordan i helvete «alle» andre kan se så utrolig bra ut med den slik hårklump på hodet, når jeg ser… ja, rimelig teit ut med det. Hvordan!? Hvorfor!?

Anyways. Om du reagerte litt på at jeg faktisk bannet i avsnittet over så er du jammen meg ganske så observant også. Jeg gjorde det ikke for at det er spesielt tøft, kult etter hipt – nei, jeg bare testet noe. For jeg bannet faktisk høyt i dèt jeg skreiv det. Hadde du hørt meg si helvete hadde du nok hatt lettere for å reagere, for å banne når man aldri banner høres ikke bra ut. Å banne når man vanligvis ikke banner er akkurat like teit som å røyke når man ikke røyker. Du vet… det ser skikkelig unaturlig og teit ut. (Selv om alle vet at jeg mener at røyk ser teit ut uansett hvem som røyker.) Jeg banner aldri. Jeg mener… jeg banner så lite at man nesten skulle tro jeg var like kristen som gjengen i Jehovas Vitner, så når jeg overraskende plumper ut med et faen eller et helvete så blir det bare så jævlig teit. Skjønner? Men hva skal man vel med bannord? Jeg føler ikke for å understreke min ateistiske tro så veldig ofte. Jeeeje. Nå har Senkveld begynt for lenge siden, og jeg har enda ikke rørt fruktsalatan. Med andre ord; ciao!

Del

Kommentarer

 1. Åshild
  februar 6, 2010 / 00:17

  Hehe, kan love deg at jeg ser ti ganger mer dust ut med topp midt på hodet. Ikke at du gjorde det da :)

  Jeg banner nesten heeele tiden. Faen. Helvete. Sånne ord plopper ut av meg hele tiden ;)

 2. februar 6, 2010 / 00:19

  Senkveld er magisk!

 3. februar 6, 2010 / 00:25

  Jeg banner aldri (fordi det er egentlig en ganske teit måte og uttrykke seg på..), og jeg ser mye værre ut enn deg med topp på hodet..! :P haha..

 4. februar 6, 2010 / 00:51

  du så jo ikke dum ut med toppen du da =)

 5. februar 6, 2010 / 00:58

  Ja, jeg la merke til det og JA det var sinnsykt rart (:
  Jeg banner foresten ikke jeg heller, eller røyker for den saks skyld. Det ville vært teit.

 6. februar 6, 2010 / 01:02

  jeg ser ikke bra ut med sånn topp på hodet, men skulle virkelig ønske jeg gjorde det. tenk så kjekt og lettvint det er!

  og jeg banner heller aldri, så det høres dust ut når jeg faktisk gjør det. hihi

 7. Henriette
  februar 6, 2010 / 01:10

  Haha, hadde ikke kjent deg igjen på det bildet der for fem flate øre :p Irriterer meg at «alle» ser så bra ut med det.. :p

 8. anonym
  februar 6, 2010 / 01:13

  Jeg mp bare innrømme at jeg ble litt glad når jeg så overskriften din. Virker som du slipper litt på «fasaden» din… (selv om jeg ikke syns du er teit…)

 9. anonym
  februar 6, 2010 / 01:14

  men staveleif i overskrifta er litt pinlig….

 10. Gina
  februar 6, 2010 / 09:20

  ja det er jo bare driiiitpinlig! Jeg foreslår du går å skjemmes jeg drea…. :P ^^

 11. Drea
  februar 6, 2010 / 10:34

  anonym: skriveleifen er rettet opp, eller rettere sagt; tasteleifen! :) Skjønner ikke helt hva du mener med fasaden da, bare for at jeg ikke banner til vanlig? Jeg banner så og si ALDRI, så om du føler jeg ble mer ekte av et bannord i overskrifta nå, så… Nei, det skjønner jeg ikke helt. :)

 12. Therese
  februar 6, 2010 / 11:47

  Som vanligt, underbara bilder! Kan du inte visa en bild från din studio?

 13. Drea
  februar 6, 2010 / 11:55

  Therese: det kan jeg! :D

 14. februar 6, 2010 / 11:55

  Enig i at det blir ganske unaturlig når folk som ikke banner til vanlig gjør det. Og jeg greier egentlig ikke å høre for meg at du banner, for det blir så rart :P Samme med meg selv også, det høres liksom ikke rett ut når jeg kommer med sånne ord. Vi er for søte til å banne! :D

  Sv: Men det skal du jo neste helg! :D Før Kaizers! :D

 15. februar 6, 2010 / 12:19

  Nei, vet du hva, jeg forsøker stadig vekk å se bra ut med den greia på hodet jeg også, men det går ikke altså. Og nå har jeg lyst på fruktsalat!

 16. Tine
  februar 6, 2010 / 12:29

  jeg synes i grunnen ikke noen ser bra ut med en sånn tupp på hodet. Det ser litt ut som om man har glemt å ta den ut etter at man vasket seg i fjeset på morranen, om du skjønner hva jeg mener.

 17. februar 6, 2010 / 13:25

  Den salaten så digg ut!

  Og ja, folk som ikke banner til vanlig bør ikke banne i det hele tatt, for det blir skikkkkkelig rart! :P Dog skjønner man jo hvor utrolig god den fruktsalaten må være når du faktisk banner, hihi ^^

 18. februar 6, 2010 / 16:27

  Jeg både banner og røyker, jeg.. :p

  Forøvrig syns jeg sånn topp midt oppå hodet ser teit ut på alle, inkludert meg ;)

 19. februar 6, 2010 / 17:35

  Haha, skjønner akkurat hva du mener – for sånn er jeg også! Hvis det kommer ett banneord ut av meg ser kjæresten rart på meg og ler.. ;) hihi, jeg må være fryktelig sinna hvis det skal høres naturlig ut!

  ha en fortsatt fin helg!

 20. februar 6, 2010 / 17:54

  Enig med du, det så ikke bra ut.

  Jeg bor i Nordnorge og her er det(det er det jo andre steder også selvfølgelig) mange som banner i hver setning de sier!! Jeg banner jeg også, men først og fremst når jeg vil utrykke smerte eller kraftig irritasjon. Jeg syns det høres helt teit ut når folk bannes i «milde setninger». Feks: Nå er det faen så helvetes fint vær ute, hent den satans bilen så kjører vi en tur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.