Green parka.

En grønn parkas fra Topshop som jeg gjerne skulle hatt. Eller i alle fall grønn-ish. Jeg syns det er så fint med grønnfarger til blondt hår. Kanskje ikke sånn gyldenblondt som jeg har nå, men sammen med en litt kaldere blondfarge. Så nå er altså planen å bli bittelitt kaldere blond, og deretter kjøpe en fin og grønn jakke, som for eksempel den over. Men først må man jo tjene litt penger, betale regninger, betale både Paris og Londontur og… ja, det var i grunn nok å betale, det. Men jakke må man jo ha, right? Ciao!

Del

Kommentarer

 1. februar 5, 2010 / 11:54

  jakker må man ha, og den der var jo virkelig fin! ;D

 2. februar 5, 2010 / 11:57

  Liker jakken :D Kjempe fin, passer deg godt (:

 3. februar 5, 2010 / 11:57

  passer deg sikkert kjempe godt*

 4. februar 5, 2010 / 12:07

  Enig i at grønnish passer blonde. Og ja, jakke må man ha ;)

 5. februar 5, 2010 / 12:30

  Grønt er skjønt, og jaa, jakke må man jo ha! : D

 6. februar 5, 2010 / 14:21

  Kjempeflott jakke! Jeg har boblejakke i akkurat samme fargen, ble litt skeptisk rett etter at jeg hadde kjøpt den, men nå elsker jeg fargen!

 7. Elise
  februar 5, 2010 / 15:42

  Hihi, jeg stod og dro i både den og flere andre av de fine grønne jakkene de har på topshop nå for bare en halvtime siden..:) Men, jeg hadde da for enda en halvtime der igjen siden kjøpt meg et par fantastiske wedges på River Island..men, problemet var jo også det at de hadde sett heelt fantastiske ut til en sånn grønn jakke..akk og ve.

 8. februar 5, 2010 / 18:15

  Synes fargen var kul, men likte ikke nederste delen av jakka jeg!
  Ha en flott helg, Drea!

 9. februar 5, 2010 / 19:15

  Haaaaaaaloooooo?? Paris og london?????????

 10. Drea
  februar 5, 2010 / 19:24

  Hanne: jepp! :D Jeg og Kaj drar til Paris i april, og jeg og en haug med jenter drar til London i juni! Bli me til London du også? JEI! :D

 11. februar 6, 2010 / 11:53

  Helt enig med deg – nydelig blondt hår ville vært supert til den fargen der! :) Jeg har også lyst til å bli blond… *tihi* Men det er jo så dyrt å «holde» når man har mørkblondt hår i utg.punktet… Hmmm..

  Så heldig du er som skal til London og Paris! Wuhuu!

 12. februar 16, 2010 / 01:52

  Vittig, jeg har den jakken der! Hyl ut om du vil ha London-tips, forresten. Jeg deler gjerne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.