S a t u r d a y.

Det er nydelig vær i dag også, akkurat som i går, men i dag holder jeg meg inne i motsetning til i går. Jeg og Vilja er forkjølet, og hun har til og med kastet opp, så jeg tror verken jeg eller Vilja har spesielt godt av frisk luft i dag. Det vi derimot skal gjøre er å ta ettårsbilder i studioet. Gleder meg! Det blir knall. Kommer sikkert et par sniktitter i løpet av kvelden. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. februar 6, 2010 / 16:49

  Hvis dere er syke er det vel ikke noe annet enn akkurat frisk luft som hjelper bedre :P

 2. februar 6, 2010 / 17:10

  Stemningsbilde! :):) fikk lyst å gå på ski!
  God bedring og lykke til i studio. Gleder meg til å se bildene:)

 3. Drea
  februar 6, 2010 / 17:49

  Thea Margrethe: har man feber skal man vel ikke ta turen ut og slite seg ut så vidt jeg vet! ;)

 4. februar 6, 2010 / 18:36

  Veldig fint bilde! :)
  ønsker deg og vilja god bedring da:)

 5. februar 6, 2010 / 19:32

  Kjempefint bilde ^^, Dere får ha god bedring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.