Det gjelder å ha is i magen.

God kveld! Nå skal vi snart (om ca. en time) spise is og se Harper’s Island. Apropos isen. Dette er et slikt innlegg som jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg skal poste eller ikke, og denne gangen er det bildet sin feil. Ikke at det er noe galt i bildet (rettelse: det er mye galt i bildet, men så er det jo ikke meningen at dette skal være et bilde i den forstand heller), men det er en tid for alt. Hæ, tenker du kanskje nå. Jeg skjønner deg godt.

La meg forklare. Jeg blar ofte nedover bloggen min for å se på den, om den ser bra ut. Om innleggene kommer i rett rekkefølge, om bildene jeg har postet er gode nok og om bloggen min er en blogg jeg ville ha besøkt igjen (daglig) om jeg ikke var meg. Om det ikke var jeg som skrev den. Jeg blar nedover i bloggen, og lurer på om jeg, med hånda på hjertet, kan si at jeg ville ha lest den om jeg for eksempel var deg. Jeg blar nedover i bloggen, og tenker på om det er for mye av noe, for lite av noe eller helt passe av alt. Jeg blar nedover i bloggen for å bestemme meg hva neste innlegg skal inneholde. Om det ikke har vært bilde av Vilja på en stund kan jeg jo endelig hive inn et nytt bilde av henne. Er det en stund siden jeg postet egobilder, ja, da hiver jeg inn litt nye egobilder også. Eller antrekk. Eller… Ja, du skjønner tegninga. Det er en tid for alt, og det har sikkert mange vise mennesker sagt før meg.

Som jeg tidligere har nevnt har det vært mye meg og mye Vilja den siste tiden. Jeg har også vært litt for glad i photoshopfunksjonene, så det var altså det som var grunnen til at jeg tvilte på om jeg skulle poste dette bildet (og innlegget, som forøvrig ikke skulle handle om dette) eller ikke. Enda et redigert bilde, med den samme type redigering som jeg har blitt så (altfor) glad i å bruke. Jeg savner noe i bloggen min, men jeg klarer ikke finne ut hva. Noe mangler, noe jeg hadde mye av før. Ubetydelig dilldall? Nei, check, det har jeg nå også. Bilder av meg selv? Check. Bloggeglede? Check. Shopping, antrekk, bilder? Check, check, check. Hva mangler?

Kan det kanskje… er det mulig at det er… kan det være at jeg mangler ukritisk blogging? Nå har jeg skrevet et helt innlegg (et langt sådan) om hvor vanskelig det er å bestemme seg for om jeg skal poste eller kaste innlegg jeg skriver, og ironisk nok sitter jeg nå og overveier om jeg skal poste dette innlegget eller ikke. Kanskje «problemet» ligger der? (Det går jo ikke an å kalle noe så simpelt for et problem.) Kanskje jeg kaster for mange teite innlegg i søppelkassa? Kanskje trenger bloggen et idiotisk, ukritisk innlegg i blant? Vet du hva, jeg  poster denne dritten av et innlegg, jeg. Hurra for ukritisk blogging i ny og ne! (?) Eller kanskje ikke…? Nå skal jeg ta meg litt mer is, og puste ut litt. Man blir andpusten av å skrive så langt uten stopp. Ciao.

Del

Kommentarer

 1. juli 19, 2009 / 21:31

  bloggen din er bra uansett ;)
  Men en ting som hadde vært fint, er tutorials om hvordan du redigerer bildene dine! Feks. dette bildet, hvordan redigerer du det? DET hadde vært bra, og da hadde bloggen din blitt mere perfekt :)

 2. juli 19, 2009 / 21:37

  Kanskje kunsten er å ikke tenke så hardt… :o) jeg leser bloggen din hver dag, akkuret som den er!! :o) Ha tro på det du gjør, det er flott! :o)

 3. Drea
  juli 19, 2009 / 21:40

  Maren: ja, det er jo det jeg sier! ^^ Ukritisk blogging = ikke tenke så hardt! :) Og jeg har tro på det jeg gjør, jeg liker faktisk bloggen min godt, jeg! :D Utrolig gøy å se tilbake i gamle arkiv. :)

 4. juli 19, 2009 / 21:44

  Synes bloggen din er fin jeg! :-)
  Men kan ikke du lage et innlegg om hvordan du redigerer bildene dine? Du redigerer dem så stilig :-) Som en tutorial ellerno. Bruker Photoshop selv, skulle gjerne ha lært meg kunsten å redigere bildene mine på en sånn måte som du ^^

 5. juli 19, 2009 / 21:45

  Veldig enig med Martine, hadde tenkt å skrive akkurat det samme etter at jeg leste innlegget ditt.

  Så lag et skikkelig redigeringsinnlegg snart. Pøs på med masse teknisk dilldall. Da blir jeg glad.

 6. juli 19, 2009 / 21:46

  Bloggen din er kjempebra! Man vet hva man kan forvente av bilder og tekst, samtidig som den er veriert så man får overraskelser og ikke blir lei :)
  Fortsett sånn du!

 7. Maria
  juli 19, 2009 / 22:53

  Jeg synes bloggen din er bra uansett jeg! Du skriver bra, bruker ofte bilder og bruker også humor i innleggene dine.

  Må si meg enig i at det hadde vært kult med photoshoptutorials! :D

 8. juli 19, 2009 / 23:07

  Hehe, jeg må innrømme at dette var et av de få innleggene hvor jeg faktisk leste HELE! Ofte leser jeg bare de første setningene..
  Så ja, kanskje det er fler slike ukritiske blogginnlegg som får meg til å lese bloggen nøyere.

  Du har uansett en fantastisk blogg, og du er utrolig flink til å ta bilder. Det er stort sett for bildene sin del jeg er innom her, for det er mye inspirasjon å hente på den fronten:) Et mål liksom: bli like flink som Drea til å ta bilder;)

 9. juli 19, 2009 / 23:46

  «Innlegg uten mening» (man kan vell kalle det det?) er jo bare fint en gang iblant! :)

 10. juli 19, 2009 / 23:49

  Synes også bloggen din er knall bra. Leser den hver dag – innom å sjekker flere ganger om dagen – og du er utrolig flink til å ta bilder , noe som gjør det enda bedre og lese den.
  Enig med ISA ; Mål å bli like flink som Drea til å ta bilder :)

 11. Iselin
  juli 19, 2009 / 23:59

  Bloggen din er fin den, men hvis jeg får si noe som jeg syns mangler LITT, er det andre ting som skjer rundt deg enn Vilja, mat, bilder og klær. Det skjer vel mer i livet ditt? Ting du opplever mens du er ute osv – kom med historier, noe spennende :-)

 12. juli 20, 2009 / 00:25

  Det er jo der du har poenget med blogging, jeg mener, i forhold til nettaviser ol. Bloggen skal ikke være perfekt, den skal være litt rufsete i kanten:)

 13. juli 20, 2009 / 00:26

  Jo, det burde nesten vært et utropstegn bak der! Men det passet jo bra! :D

 14. Lille Persille
  juli 20, 2009 / 00:33

  Synes bloggen din er veldig bra jeg, fordi du er så ekte! Noe som mangler, som hvertfall jeg ønsker meg, er «oppskrifter» på hvordan du redigerer bildene! Det hadde vært knall!

 15. juli 20, 2009 / 00:35

  Hei, drea:) går det an å kontakte deg på mail her en plass? har noen spørsmål :)

 16. Mia
  juli 20, 2009 / 01:11

  Hadde vært fint om du ikke har det samme mønsteret i innleggene dine hele tiden. Som f.eks; En engelsk overskrift(Som du egentlig kunne ha skrevet på norsk, for det høres så sinnsykt teit ut), ett eller to-tre bilder, tekst på to avsnitt, hvor du for det meste «krangler med deg selv», ved å skrive neida joda, og masse ting i parantes, og tvile på deg selv. Kan godt hende du ikke mener det, eller skriver med ironi. Men det blir litt irriterende når du skriver det hele tiden. Også til slutt er det noe med vilja så da må du gå. Skjønner jo at ungen din trenger deg og alt sånn, og at du vil være med henne, men når du leser bloggen din er dette stort sett det meste som går igjen.

  Jeg håper du kan skrive litt lengre tekster, for det er mer interessant. Når du skriver omtrent to avsnitt, gidder jeg ikke lese alt for jeg vet kind of hva som står der når jeg leser første setningen. Men ellers synes jeg bloggen din er kjempefin, og dette er bare mitt synspunkt. Andre mener kanskje ikke det samme. ;)

 17. Tea
  juli 20, 2009 / 02:00

  Jeg leser bloggen din stort sett hver dag, og liker den veldig godt. Jeg leser den mye pga bildene og mye pga den morsome skrivestilen din. Jeg synes det er bare å poste bilder av Vilja, hun er jo helt fantastisk søt, og liker veldig godt bilder av deg, kaj og andre mennesker! Ellers så synes jeg det hadde vært morsomt å sett hvordan det er å bo på Frøya, og hvordan det ser ut både i leiligheten deres og rundt :)

  Fortsett med den gode bloggingen!

 18. Drea
  juli 20, 2009 / 09:18

  Mia: det er ingen som tvinger deg til å lese!;)

 19. juli 20, 2009 / 12:18

  Enig med siste taler; Tea.

 20. juli 20, 2009 / 13:00

  Jeg håper du kom frem til den beslutningen om at du hadde kommet til å besøkt bloggen din igjen :) hihi, jeg liker bloggen din, og bilder av deg og vilja har jo ingenting å si, bare artig :) er jo vilja livet ditt omhandler =) Keep up the good work :)

 21. juli 20, 2009 / 13:09

  noen som ikke tåler kritikk?
  uansett jeg har ingen ting å klage på!
  satt også å så harpers island, om jeg har sett hele første sesong :)

 22. Drea
  juli 20, 2009 / 13:44

  Susanna: jeg tåler selvfølgelig kritikk, jeg liker å få kritikk. Greit å vite hva man kan forbedre seg på, men det må være lov å være uenig også. Poenget mitt er at det viktigste for meg er at jeg selv liker bloggen min, og kan se gjennom den og være fornøyd med det jeg har gjort. Mange der ute har nok meninger om hva jeg gjør galt, og hva jeg burde gjort annerledes, men om jeg skulle ha hørt på alt andre mener jeg bør gjøre, så hadde det jo ikke blitt noe av MEG igjen. :) Æsj, jeg er dårlig på å forklare. Håper du skjønte noe allikevel. :) Jeg er altså fornøyd med hvordan bloggen er, og om noen ikke er det så skal jeg ikke tvinge dem til å lese! :)

 23. juli 20, 2009 / 16:09

  Eg likar bloggen din akkurat slik den er :)

 24. juli 21, 2009 / 00:01

  Ukritiske innlegg er bra iblandt! Det lar oss (meg) jo blir kjent med DEG, og ikke det du tror høres bra ut, hvis du skjønner? Det blir liksom litt mer personlig, å få høre hvordan du _tenker_ liksom.. Vanskelig å forklare, hihi! Ellers så er jeg jo på samme «sted» som deg, så jeg syns jo ting om Vilja og hverdagen rundt henne er kjempeinteressant, jeg da ;)

  Du har en flott blogg, og jeg misunner deg det, den ser jo het utorlig stilig ut, jeg vil også ha så fin blogg! Hehe :)

 25. juli 21, 2009 / 11:01

  Jeg likte dette innlegget, jeg! Og dessuten synes jeg ikke bildene dine bærer preg av for mye photoshopping – tvert imot så elsker jeg dem! Du er helt fantastisk flink til å ta bilder, og det håper jeg du fortsetter med:) Ha en fin dag!

 26. juli 21, 2009 / 12:36

  Du er nok en av de beste bloggerne i Norge, så don’t change a thing. :D

 27. Marita
  juli 21, 2009 / 14:59

  Jeg signerer de andre som etterlyser redigeringsoppskrift! :-) Keep up the good work

 28. juli 21, 2009 / 17:07

  Jeg synes bloggen din er kjempebra! :) Enig med en som kommentere over her; historier fra hverdagen er alltid morsomt! :) Og også saklige innlegg. Som den du skrev om jenter som er dumme for oppmersomhet f.eks ;)

 29. juli 21, 2009 / 19:26

  Hei! Leser bloggen din ofte og liker den svært godt!
  Lite tips:
  Når det kommer en eller annen morsom komentar i form av sarkasme, selvironi, dårlige vitser eller klisjeer midt i en hvilken som helst tekst. Jeg synes dette gjør et innlegg mye bedre og det lyser liksom litt opp. Husk at folk liker å le! :D

  Igjen så vil jeg si at jeg liker bloggen din kjempegodt og at jeg håpar du fortsetter lenge lenge!
  Klem!

 30. Mia
  juli 22, 2009 / 23:25

  Vel det var du som spurte, jeg sa bare hva jeg mente. Skriv litt mer tankefulle innlegg, ikke bare hva du har gjort idag. Det er alltid kjedelig.

 31. juli 24, 2009 / 18:04

  Jeg elsker bloggen din som den er! Men slike innlegg som dette gjør ikke noe – leste det hele og synes det var godt å få vite hvor mye tanker du legger i bloggen din! :)

 32. august 19, 2009 / 23:20

  Oh, dette innlegget likte jeg kjempegodt! Likte også bilde. Det er fint å få høre om hva du tenker på både hvordan du tenker på hva du skal skrive og hva du publiserer.

 33. Kristin
  august 28, 2009 / 17:28

  Fortsett med masse bilder i innleggene og kanskje du kunne skrive litt om Vilja og legge ut flere bilder av henne ? Det er jo på denne tiden (småbarnstiden) at hun er søtest, så hvorfor ikke utnytte det? :-) Ikke misforstå, det er jo DIN blogg og den skal handle om DEG, men Vilja er jo en stor del av livet ditt.. (Kaj også) Savner kanskje videoblogger og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.