I don’t know about yours, but my life is a…>

Jeg skal ikke preke om hvor farlig røyk er, at hver eneste sigarett forkorter livet med mellom syv og et halvt og ti minutter. Jeg skal heller ikke nevne at tjuefem prosent av dødsfallene av hjerteinfarkt kunne vært unngått hvis røyking ikke forekom, og at det er nær tre millioner mennesker som dør av røykesykdommer for tiden. Det vil si at en milliard mennesker vil dø av røyking i løpet av dette århundret, men det skal jeg jo absolutt ikke si noe om. Jeg skal ikke påpeke at nikotin er et av de farligste stoffene som finnes, og heller ikke at nitti prosent av alle tilfeller av lungekreft skyldes tjæren i tobakksrøyk. Jeg skal absolutt ikke råde deg til å slutte å røyke, for det er jo så sosialt og fint og godt. Den kler deg jo så godt, den er jo på en måte bare så deg. For all del, ikke tenk på at menneskene rundt deg også får i seg giftstoffene du puster inn med glede, og har forhøyet sjanse for å dø tidligere enn hva som er ønsket. Føl deg ikke skyldig. Nei, som sagt så skal jeg ikke preke om hvor farlig røyk er, det er jo ingen vits. You've heard it all before.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.