Finally I’m wearing shorts.>


Shorts, genser og strømpebukse fra Gina Tricot, blazer fra Forever21, skjerf fra Ellos, sko fra Skopunkten. Foto: Kaj.

I dag spiste vi middag sammen med Kajs foreldre på Hansbrygga, og jeg tenkte det var litt morsommere å ta outfitbilder der enn ned på soverommet som jeg pleier. Det er det som er så greit med sommeren. Det er ikke iskaldt å ta bilder ute, så man slipper å dra på seg den evigirriterende forkjølelsesbasillen før man har rukket å få to brukbare bilder ut av det. Kaj har dessuten gått med på å bli min personlige outfitfotograf, så da er den grei. Da slipper jeg endelig å løpe frem og tilbake til kameraet som står på stativ, noe som ofte resulterer i ukonntrollerte bilder. Hurra! Jeg har det greit, jeg. Ha en fin torsdagskveld!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.